Home celebs Jon Snow is verloofd

Jon Snow is verloofd

Het is oké om een traantje te laten...

Photo News

Nooooo! Kit Harington (30), Jon Snow uit ‘Game of Thrones’, is voorgoed van ‘t straat. Hij vroeg zijn vriendin Rose Leslie (30) ten huwelijk, en zij zei natuurlijk volmondig ja.

Het is een trieste dag voor de vrouwelijke ‘Game of Thrones’-fans. De knapste man in televisieland is verloofd. Kit volgde Beyoncés wijze raad – ‘If you liked it then you should have put a ring on it’ – op en ging op één knie zitten voor zijn vriendin Rose Leslie.

Pikante scènes

Kit en Rose zijn al vijf jaar een koppel. Ze leerden elkaar kennen op de set van ‘Game of Thrones’ in 2012. Naast de pikante scènes tussen Jon en Ygritte voor de camera, hadden ze ook een ferme boon voor elkaar achter de schermen. Ze slaagden erin hun romance vier jaar lang geheim te houden voor het grote publiek.

Villa

Kit wilde Rose eigenlijk al langer ten huwelijk vragen, maar hij wachtte tot ze eerst een tijdje hadden samengewoond. Het stel kocht begin dit jaar een huis in East Anglia in Engeland. Huisje, tuintje, boompje en nu ringetje. Het koppel moet nog een datum prikken voor de trouw, maar het eerste ‘Game of Thrones’-huwelijk is een feit!

Lees ook: