Home celebs Josje over haar zwangerschap: ‘Ik voel me heel goed en ik geniet...

Josje over haar zwangerschap: ‘Ik voel me heel goed en ik geniet er volop van’

Het ex-K3'tje en haar vriend Cle tellen af naar december.

Instagram @josjecoos

Josje Huisman maakte in juli bekend dat ze samen met haar vriend Cle Gyimah haar eerste kindje verwacht. Het ex-K3‘tje is uitgerekend voor december. ‘Ik heb bijna geen last van zwangerschapskwaaltjes’, aldus Josje.

Josje deelde eind juli een foto van haar bolle babybuikje op Instagram. Het voormalig K3‘tje is in de wolken, maar helaas kreeg ze heel wat kritiek op haar ‘te snelle’ zwangerschap. Gelukkig trok de blondine zich daar lekker niks van aan. ‘Ik leef mijn leven zoals ik dat wil’, schreef ze toen op sociale media.

Zwangerschapskwaaltjes

Ondertussen wordt het baby’tje groter én haar buik alsmaar dikker. ‘Ik voel me heel goed’, zegt de mama in wording in Dag Allemaal. ‘Ik heb weinig last van zwangerschapskwaaltjes en ik geniet volop van de zwangerschap.’ De zangeres is uitgerekend voor december. ‘Cle en ik zijn aan het aftellen’, aldus Josje. ‘Nog tweeënhalve maand te gaan.’

Ondertussen beviel Josjes zus Arjette van haar eerste kindje. ‘Onze band is nog hechter geworden omdat onze zwangerschappen deels overlapten’, vertelt Josje in Dag Allemaal. ‘Mijn nieuwe neefje Seppe is trouwens een wolk van een baby.’ Binnenkort is het haar beurt. ‘Ik trek me een beetje terug uit het publieke leven omdat ik alles bewust wil beleven’, aldus Josje.

Een naam heeft het koppel nog niet. ‘We denken er wel volop over na’, zegt Josje in Dag Allemaal. Of het een jongen of een meisje wordt, verklapt ze natuurlijk ook niet. ‘De vraag is of we het geslacht zelf al weten…’, zegt ze mysterieus.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.