Home celebs Ex-K3’tje Josje Huisman is zwanger van haar allereerste kindje

Ex-K3’tje Josje Huisman is zwanger van haar allereerste kindje

Ze deelde een prachtige foto van haar bolle babybuikje.

Instagram @josjecoos

Josje Huisman en haar vriend Cle Gyimah verwachten deze winter hun allereerste kindje samen. Josje maakte het goede nieuws deze ochtend bekend door een mooie foto te delen van haar bolle babybuikje.

Josje (32) en de vijf jaar jongere Cle zijn zo’n anderhalf jaar samen, en de twee zijn een match made in heaven. We zien geregeld couple goals-foto’s passeren van het koppeltje op onze Instagram waaruit blijkt dat ‘Closje’, zoals ze zichzelf noemen, dolgelukkig is. Als kers op de taart komt daar nu een mini-Josje bij!

Josje maakte deze ochtend het goede nieuws bekend dat ze zwanger is. ‘Buikje!’ schrijft ze bij de foto. ‘Zo blij om te delen dat Cle en ik een kindje verwachten in de winter van 2018.’ Ze voegde er nog de vrolijke hashtags #blij en #baby aan toe, samen met een hartje.

Josje en Cle wonen samen in Amsterdam. Cle heeft Ghanese roots en is in tegenstelling tot Josjes vorige lieven geen bekende Vlaming of Nederlander. Hij is vooral succesvol achter de schermen als producer en artdirector, dj en medeoprichter van een populair mannenmagazine.

Het ex-K3’tje maakt nog niet bekend hoeveel maanden ver ze is, maar wie weet, krijgt het koppel eind dit jaar het allermooiste kerstcadeautje ooit!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.