Home celebs ZALIG: Jon Snow helpt fans bij het kopen van hun kerstboom

ZALIG: Jon Snow helpt fans bij het kopen van hun kerstboom

Winter is here!

Fans van ‘Game of Thrones’ hadden de dag van hun leven toen niemand minder dan Kit Harington, aka Jon Snow, hen hielp bij de zoektocht naar een kerstboom. ‘Ik doe deze boom nooit meer weg’, aldus een verbaasde fan.

Kit Harington speelt al 7 seizoenen het immens populaire personage Jon Snow in de al even populaire serie ‘Game of Thrones’. Hij was onlangs op bezoek in het Schotse Aberdeenshire bij de ouders van zijn verloofde Rose Leslie. Zij wonen daar op een prachtig domein in het kasteel Lickleyhead Castle.

Handje helpen

Op dat terrein staan grote sparren, die ieder jaar verkocht worden om de huiskamers van heel wat mensen op te vrolijken tijdens de kerstdagen. Toen Kit aankwam bij zijn toekomstige schoonouders en verschillende mensen zag sukkelen bij het inladen van de gigantische kerstbomen, besloot hij een handje te helpen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vuil maken

Kit is blijkbaar even hulpvaardig als zijn personage Jon. Hij sleurde met de bomen over de parking en was helemaal niet bang om zich vuil te maken. Hij hielp mensen ook hun auto te parkeren toen het steeds drukker werd. De fans stonden met hun mond vol tanden. Sneeuw hadden ze verwacht, maar Jon Snow uiteraard niet.

Grapjes

Mensen namen geen selfies, maar lieten zich gewillig helpen door de acteur. ‘Hij is heel vriendelijk‘, zei een fan tegen Evening Express. ‘Die man staat duidelijk met beide voeten op de grond’, voegde iemand anders eraan toe. ‘Hij hielp ons terwijl hij de hele tijd grapjes maakte.’ ‘Deze boom smijt ik nooit meer weg’, lachte een vrouw op sociale media. Wat een gentleman!

Lees ook: