Home celebs UH-OH: deze 1 aprilgrap kostte Kit -Jon Snow- Harington bijna zijn relatie

UH-OH: deze 1 aprilgrap kostte Kit -Jon Snow- Harington bijna zijn relatie

'Ze zei als ik dat ooit nog eens probeerde, dat het voorbij was.'

Photo News

Kit Harington en Rose Leslie, Jon Snow en Ygritte uit ‘Game of Thrones’, stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Al het had niet veel gescheeld of er was zelfs nooit een verloving geweest. Kits laatste 1 aprilgrap viel namelijk in bijzonder slechte aarde bij zijn vriendin.

Kit Harington was onlangs te gast in ‘The Jonathan Ross Show’ om zijn nieuwste tv-serie ‘Gunpowder’ voor te stellen. In deze reeks speelt hij een slechterik, in tegenstelling tot zijn personage Jon Snow in ‘GOT’. In het gesprek ging het erover dat Kit in real life ook venijnig uit de hoek kan komen. Dat bewees hij nog begin dit jaar, meer bepaald op 1 april.

Bebloed hoofd

Kit komt uit een familie waar 1 april steevast gepaard gaat met grappen en de strafste streken. Hij wou deze traditie natuurlijk verderzetten. Slachtoffer van dienst dit jaar was zijn vriendin Rose. Kit had er niets beter op gevonden dan een bebloed replica van zijn hoofd in de koelkast te verstoppen.

Afgrijselijk

Wanneer Rose niks vermoedend wat water uit de frigo wou halen, schrok ze zich een bult bij het zien van het ‘afgehakte’ hoofd van haar verloofde. Ze schreeuwde het uit en ze viel letterlijk op de grond van angst. Kit kwam niet meer bij van het lachen, maar Rose zag er niet onmiddellijk de lol van in. Ze was woedend. ‘Haar familie viert 1 april helemaal niet’, vertelt Kit in de show. ‘Ze vond mijn grap dan ook afgrijselijk. Ze had tranen in haar ogen.’

Brokken lijmen

Geen 1 aprilgrappen meer ten huize Harington. ‘Ik heb nadien serieus mijn best mogen doen om de brokken te lijmen’, zei Kit. ‘Ze zei me als ik dat ooit nog een keer zou proberen, dat het voorbij zou zijn tussen ons. Inclusief ons huwelijk.’
Gelukkig voor ons legde Kit de grap vast op video:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: