Home celebs OH NO: Kit ‘Jon Snow’ Harington moest huilen toen hij het script...

OH NO: Kit ‘Jon Snow’ Harington moest huilen toen hij het script voor de seizoensfinale van ‘GoT’ las

'Ik weet alles nu', aldus een emotionele Harington.

jon snow

Kit Harington lijkt een tough cookie, maar schijn bedriegt. De 30-jarige Brit onthulde in een interview op de BBC dat hij het niet droog hield toen hij het script voor de seizoensfinale van ‘Game of Thrones‘ las.

De Britse acteur was gisteren te gast in de tv-show ‘The One Show‘ op BBC waar hij vertelde dat hij en de rest van de ‘Game of Thrones‘-cast in tranen uitbarstte toen ze samen het script van de seizoensfinale doornamen.

‘Ik weet alles nu’

‘We hadden een repetitie vorige week, dus ik weet alles nu’, aldus Harington. Hoewel de laatste aflevering van de populaire tv-reeks pas in 2019 op de buis komt, onthulde de acteur dat hij toch erg emotioneel werd.

‘Ik heb gehuild’, vertrouwde hij presentatoren Matt Baker en Alex Jones toe. ‘Je moet weten, we werken hier al acht jaar aan. Niemand is er meer mee bezig dan wij.’

‘Ik word een beetje emotioneel als ik eraan denk’, ging de 30-jarige acteur verder. ‘Het zal een vreemd jaar worden omdat ik met verschillende acteurs de laatste scènes zal draaien en afscheid van hen zal moeten nemen. Ik ben niet als enige gehecht aan deze serie, heel wat mensen op deze aardbol zijn er net zo gehecht aan.’

Nog meer leesvoer over onze favoriete bastaard: