Home celebs ZIEN: deze beschrijving van ‘Game of Thrones’-ster Kit Harington is hilarisch

ZIEN: deze beschrijving van ‘Game of Thrones’-ster Kit Harington is hilarisch

'Je kunt hem vergelijken met de Mona Lisa.'

Je weet al dat Kit Harington de rol vertolkt van Jon Snow in de populairste serie van het moment. Maar wist je dat hij en zijn beste vriend uit ‘Game of Thrones’ ook in het echte leven heel close zijn? Tijdens een interview werd aan John Bradley, die de rol van Samwell Tarly vervult, gevraagd of Kit ook in het echte leven zo fantastisch is als in de serie. Zijn antwoord is pure #BFFgoals!

John Bradley kennen we als Samwell Tarlyde mollige beste vriend van Jon Snow met een groot hart. In een recent interview werd hem gevraagd of Kit Harington ook in het echt zo aantrekkelijk is als in de serie. Zijn antwoord maakt duidelijk dat zelfs hij niet ongevoelig is voor de charmes van Jon Snow.

Wereldwijd vallen vrouwen in zwijm voor het dappere personage van Jon Snow. Naast zijn sympathieke persoonlijkheid gokken we dat zijn looks er ook iets mee te maken hebben… En dit laatste nieuwtje maakt onze obsessie er niet beter op.

Volgens collega John Bradley is de man die we te zien krijgen op het scherm niets in vergelijking met de live experienceKit Harington valt volgens zijn goede vriend te vergelijking met de Mona Lisa. ‘Een foto van het schilderij is wel mooi, maar wanneer je het in het echt ziet, denk je good Lord!’

Hij deelt ook wel enkele frustraties over zijn geliefde collega. Samen een selfie nemen zou bijvoorbeeld een probleem zijn, omdat Kit nooit een compromis wil sluiten. John kiest steevast voor de puppylook om zichzelf een houding te kunnen geven. Het erge aan een selfie met Kit is dat ook hij zijn beste puppyoogjes opzet, wat volgens John oneerlijk is. ‘Ik zou niet voor de puppylook gaan als ik zijn abs had! Je kunt niet buikspieren én de puppylook hebben. Je moet een keuze maken.’

Briefly, but happily, back together again. ??

A post shared by John Bradley (@johnbradleywest) on

Bekijk het hilarische fragment.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier volgt nog eens onze favoriete uitspraak uit de serie, just because!

Leslie you lucky girl!

Lees ook: