Home celebs CUTE: Jessie J deelt voor het eerst een foto met Channing Tatum

CUTE: Jessie J deelt voor het eerst een foto met Channing Tatum

De twee zijn sinds oktober 2018 aan het daten.

1072807666

Vorige week vrijdag was Channing Tatum jarig en mocht de ‘Magic Mike’-acteur 39 kaarsjes uitblazen. Dat was iets wat hij trouwens niet alleen deed, want de ex van Jenna Dewan bracht zijn verjaardag door met zijn nieuwe vriendin Jessie J.

Jessie J en Channing Tatum zijn al sinds oktober 2018 aan het daten. Ze werden voor het eerst samen gespot terwijl ze een potje minigolf aan het spelen waren. Daarnaast werden ze nog verschillende keren ‘samen’ gezien. Channing werd bijvoorbeeld een keertje gefotografeerd bij het huis van Jessie, maar zelf hadden de twee nog nooit iets gepost over hun mogelijke relatie.

Instagram official

Pas een maand later, in november, werd duidelijk dat de twee iets hadden. Op de Instagram Stories van de zangeres kon je zien dat ze aanwezig was op de ‘Magic Mike’-show in Londen. Enkele dagen later deelde ook Channing een foto toen hij op een concert van de brunette was.

Voor de rest heeft het koppel nooit te koop gelopen met hun relatie. Enkel de laatste twee maanden reageren ze iets vaker op elkaars sociale media. Eind maart deelde Channing een superlief berichtje voor de verjaardag van Jessie J. ‘Je bent zo speciaal. Gelukkige verjaardag, schat’, klonk het in het onderschrift.

Nu, een maandje later, liet ook Jessie J van zich horen voor de verjaardag van haar lief, maar deze keer niet met woorden. De zangeres deelde namelijk een foto op haar Instagram Stories. Dit was trouwens de eerste keer dat er een foto van hun tweetjes verschenen is. Al voelt het nog steeds raar om Channing met iemand anders dan zijn ex-vrouw Jenna te zien, we moeten eerlijk toegeven dat de twee best goed bij elkaar passen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.