Home celebs SAY WHAT: huwelijksgasten veilen de goodiebag van Harry & Meghan op eBay...

SAY WHAT: huwelijksgasten veilen de goodiebag van Harry & Meghan op eBay voor tonnen geld

Op de Amerikaanse veilingsite wordt tot 1700 euro geboden voor het stoffen tasje.

De lucky bastards die afgelopen zaterdag het jawoord van Harry & Meghan in St. George’s Chapel van dichtbij mochten bewonderen, gingen naar huis met een goodiebag. Enkele van de stoffen tasjes belandden intussen op eBay, waar ze voor buitensporige bedragen geveild worden.

Naast de horden celebs en royals nodigden Harry & Meghan afgelopen zaterdag ook zo’n 1200 zogeheten community champions uit op hun royal wedding. Die gasten werden niet toegelaten in St. George’s Chapel, maar mochten wel de dag doorbrengen net buiten de muren van de kerk in Windsor.

Stoffen tasje ter waarde van 1700 euro

Als bedankje gingen de lucky bastards naar huis met een goodiebag. Een leuk hebbeding voor de fans, lijkt ons. Maar de huwelijksgasten vonden het blijkbaar de ideale manier om munt te slaan uit het koninklijke huwelijk. Enkelen onder hen plaatsten het stoffen tasje dezelfde dag nog op veilingsite eBay, waar intussen tot 2000 dollar (net geen 1700 euro) wordt geboden voor het kleinood.

De goodiebag bevat onder meer een doosje shortbread (typisch Britse zandkoekjes), een button met de initialen van het koppel, een kortingsbon om te gebruiken in de souvenirwinkel van Windsor Castle, een grote goudkleurige munt van chocolade, een flesje water en een magneet als aandenken aan de royal wedding.

Nog meer Harry & Meghan: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.