Home celebs HOERA: ‘The Hills’-ster Whitney Port is bevallen van haar eerste kindje

HOERA: ‘The Hills’-ster Whitney Port is bevallen van haar eerste kindje

En de naam van de baby is té cute!

Hoera! Na Lauren Conrad die drie weken geleden zoontje Liam verwelkomde, is nu ook haar ‘The Hills‘-collega Whitney Port voor het eerst moeder geworden. Dat maakte de 32-jarige realityster en modeontwerpster zelf bekend via Instagram.

‘Sorry dat ik een weekje weg was! Ik was m’n telefoon kwijt, mopje! Ik heb een mens gemaakt!’, begon Whitney onderstaande post op Instagram vandaag.

Verderop in de geboorteaankondiging onthult de 32-jarige modeontwerpster de naam van haar kersverse zoon: Sonny Sanford Rosenman. Het jongetje werd vorige week donderdag geboren. ‘Iedereen is gelukkig en gezond en we zijn intussen thuis’, laat Whitney weten.

Ik ga heel erg m’n best doen om niet zo’n mama te zijn wiens feed gedomineerd wordt door haar baby.

‘Ik ga heel erg m’n best doen om niet zo’n mama te zijn wiens feed gedomineerd wordt door haar baby, maar ik weet nu al dat dat heel moeilijk zal worden. Ik ben gewoon helemaal geobsedeerd en verliefd!‘, schreef ze nog.

‘Het is zoals een stuk speelgoed’

Op haar blog deelde de ‘The Hills’-ster twee schattige foto’s van baby Sonny. ‘Ik hou van hem en voel me erg beschermend over hem. Ik kan niet stoppen met naar hem te staren of aan hem te denken wanneer ik in een andere kamer ben. Het is zoals een stuk speelgoed krijgen dat je heel graag wou als kind. Je kijkt er al zo lang naar uit, de spanning bouwt zich op en dan open je het en je houdt er meteen van’, aldus Whitney.

‘Maar in tegenstelling tot het speelgoed, ga ik Sonny natuurlijk nooit beu raken. Mijn hart is gegroeid omdat ik nu zoveel meer liefde te geven heb. Het kan me niet schelen of dit melig of afgezaagd klinkt. Ik wil niet zeggen dat ik meer van hem hou dan wie ook, want ik hou van Timmy en mijn familie. Het is gewoon geweldig.’

‘In shock’

Whitney leerde haar echtgenoot, de New Yorkse tv-producent Tim Rosenman, kennen op de set van ‘The City‘. De vonk sloeg meteen over, maar omdat de twee samenwerkten, gaven ze hun relatie pas echt een kans nadat de show opgedoekt werd. Twee jaar geleden gaf het koppel elkaar het jawoord tijdens een intieme ceremonie in Palm Springs. Het koppel zei ‘in schock’ te zijn toen ze ontdekten dat Whitney zwanger was van Sonny.

Celebrating my little baby sister!!! #passporttorobbins @jade_port

A post shared by Whitney Port (@whitneyeveport) on

Nog meer babynieuws: