Home celebs PROFICIAT: Stan Van Samang is papa geworden!

PROFICIAT: Stan Van Samang is papa geworden!

Hoe schattig zijn die 'twee nieuwe Van Samang-voetjes'!

Stan Van Samang en zijn vriendin Barbara kunnen de komende jaren samen met het einde van het schooljaar ook de verjaardag van hun zoontje vieren, want hun eerste kindje is net geboren. Baby Lenny stelt het goed, en papa Stan is in de wolken.

Stan Van Samang deelde zonet een foto van ‘twee nieuwe Van Samang-voetjes’ op zijn sociale media. De schattige voetjes zijn van Lenny, het eerste kindje van de zanger en zijn vriendin Barbara. ‘Met onze zoon Lenny gaat alles prima en zijn moeder is mijn held! Onbeschrijfelijk!!!!’ voegt de trotse papa er nog aan toe.

Dat wordt dus een drukke zomer voor Van Samang, want hij staat de komende maanden op verschillende festivals, waaronder Maanrock, Gentse Feesten en Rock Zottegem. Begin december zal Stan bovendien de tiende verjaardag van zijn zangcarrière vieren met een show in het Sportpaleis. Maar tussen de optredens en voorbereidingen door rest de zanger/acteur ongetwijfeld nog wel wat tijd om samen met z’n vriendin te genieten van hun zoontje en de zomer.

Meer babynieuws:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.