Home celebs Ellen DeGeneres barst tijdens haar show in tranen uit: ‘Vier het leven,...

Ellen DeGeneres barst tijdens haar show in tranen uit: ‘Vier het leven, want het is kort en fragiel’

Ook heel wat andere celebs rouwen om de overleden basketbalster Kobe Bryant en zijn dochter Gianna.

© The Ellen DeGeneres Show

We kregen gisteren een heel andere kant te zien van de altijd vrolijke Ellen DeGeneres. Tijdens haar show ‘The Ellen DeGeneres Show’ barstte de presentatrice plots in tranen uit. Ze werd een aantal keer kwaad en sprak het publiek op een emotionele manier aan, en daar had ze een heel gegronde reden voor.

‘Bedankt dat jullie er allemaal zijn’, begint ze haar show. ‘Vandaag probeer ik nog meer van het leven te genieten dan gisteren. En morgen zal ik het leven nog meer waarderen dan vandaag, omdat het leven veel te kort is.’ Ellen vertelt hoe ze de show normaal gezien altijd een aantal dagen op voorhand filmt en legt uit waarom ze de aflevering die gisteren werd uitgezonden voor de verandering niet hadden voorbereid. ‘Vandaag is het maandag, gisteren was het zondag. Het was mijn verjaardag en de Grammy’s werden uitgereikt. Ik was genomineerd maar mocht geen prijs in ontvangst nemen. Maar daar draait het nu eventjes niet om‘, ging ze emotioneel verder.

‘Knuffel ze, kus ze en omarm ze’

‘Gisteren had een vrolijke dag moeten zijn. We hadden moeten vieren, maar toen kregen we het tragische nieuws te horen. Kobe Bryant stierf. Alles veranderde plots en daar wil ik het over hebben. Het leven is kort en fragiel. We weten niet hoeveel verjaardagen we nog zullen mogen vieren, maar we hebben eigenlijk helemaal geen verjaardag nodig om iets te vieren. Vier het leven. En als je iemand nog niet hebt verteld dat je van hem of haar graag ziet, doe dat dan nu. Bel je vrienden en zeg dat je van hen houdt. Knuffel ze, kus ze en omarm ze‘, zei ze al wenend.

‘Ik weet dat ik een vrouw heb die mij heel graag ziet. Ik kom elke dag werken en elke dag brengen verschillende mensen mij aan het lachen. Daar ben ik ze dan ook heel dankbaar voor’, sluit ze af. Kobe Bryant (41) lag Ellen na aan het hart en een mooier eerbetoon kon ze volgens ons dan ook niet gemaakt hebben. De basketbalspeler stierf zondag in een helikoptercrash. In totaal kwamen bij die crash negen mensen om het leven, waaronder ook zijn 13-jarige dochter Gianna.

Ellen is niet de enige celeb die rouwt om de overleden basketbalspeler, zijn dochter en de andere inzittenden. Ook heel wat andere celebs steken de nabestaanden van de slachtoffers nu via sociale media een hart onder de riem.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.