Home celebs FOTOSPECIAL: dit waren de meest ravissante rodeloperlooks van de Grammy Awards

FOTOSPECIAL: dit waren de meest ravissante rodeloperlooks van de Grammy Awards

Onze favorieten? Dua Lipa en Lizzo!

© Getty

Gisteravond werden de Grammy Awards voor de 62ste keer uitgereikt. Sterren als Dua Lipa, Ariana Grande en Billie Eilish zakten af naar Los Angeles om er het grootste muzikale talent van het voorbije jaar te eren. Naar goede gewoonte zette iedereen zijn beste beentje voor op de rode loper, en dit is het resultaat!

1 / 9
Dua Lipa
Ariana Grande
Chrissy Teigen en John Legend
Alessandra Ambrosio
Camila Cabello
Priyanka Chopra en Nick Jonas
Rosalía
Billie Eilish en broertje Finneas O’Connell
Lizzo
Dua Lipa
Dua Lipa

Hoewel Dua Lipa vorig jaar nog in een oogverblindende zilveren jurk mét sleep verscheen, houdt de 24-jarige zangeres het dit jaar opvallend eenvoudig. Dua poseerde naast boyfriend Anwar Hadid in een nauwsluitende two-piece van Alexander Wang. De snit mag misschien simplistisch zijn, maar het luxueuze, satijnen stofje zorgt ervoor dat haar look helemaal red carpet proof is. Wij zijn fan!

Ariana Grande
Ariana Grande

The bigger the better luidt het motto klaarblijkelijk bij Ariana Grande. En welk haute couture-huis kan die gedachte beter vorm geven dan het Italiaanse Giambattista Valli! De 53-jarige ontwerper die vorig jaar nog in zee ging met H&M, creëerde voor miss Grande een unieke grijze jurk die ons stiekem een beetje doet denken aan een verjaardagstaart met flink wat laagjes. Wij vragen ons vooral af hoe Ariana achteraf in de zaal op een stoel is kunnen gaan zitten…

Chrissy Teigen en John Legend
Chrissy Teigen en John Legend

Vorig jaar miste het koppel de awarduitreiking, maar dit jaar kon John Legend zijn kat niet sturen, want de man werd voor een daverende performance verwacht. En daarvoor bracht hij ook zijn Chrissy mee. Terwijl John voor een grijs pak kiest met een opvallend lange vest, weet Chrissy de boel flink op te vrolijken met haar oranje jurk van Yanina Couture. Cute couple alert! 

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio

Is het een body? Is het een jurk? Of net een cape? We zijn er nog steeds niet uit, maar wat we wel met zekerheid kunnen zeggen, is dat Alessandra gewoonweg straalt. Het zwart-witte ontwerp van Balmain weet de ellenlange benen van het 38-jarige Braziliaanse model perfect in de kijker te zetten.

Camila Cabello
Camila Cabello

Terwijl Camila vorig jaar nog in een roze glitterjurk van Armani Privé verscheen, koos ze dit jaar voor een veel klassiekere look. Oké, de jurk is nog steeds va-va-voom én van de hand van Versace, maar wij hadden de ‘Señorita’-zangeres toch liever in een kleurrijker ontwerp gezien.

Priyanka Chopra en Nick Jonas
Priyanka Chopra en Nick Jonas

Zowel Kevin, Joe als Nick verschenen met hun wederhelft op de rode loper, maar het was toch de Indiase Priyanka Chopra die de meeste indruk op ons naliet. Zij koos namelijk voor een erg gewaagde jurk van Ralph & Russo die bovendien voorzien was van een romantische sleep. Hoewel wij misschien niet zo snel de deur zullen uitstappen met zo’n ultradiep decolleté, komt Priyanka er wel goed mee weg.

Rosalía
Rosalía

De ontdekking van 2019? Dat is volgens ons toch wel de getalenteerde Rosalía en daar dacht Hollywood blijkbaar net zo over. De 26-jarige Catalaanse zangeres wist gisteravond dan ook haar allereerste Grammy in de wacht te slepen en daarvoor trok ze een passende look uit de kast. Rosalía verscheen in een rode leren jurk van Alexander Wang die bovendien voorzien was van een resem franjes. En haar nagels? Die waren naar goede gewoonte al net zo’n eyecatcher.

Billie Eilish en broertje Finneas O’Connell
Billie Eilish en broertje Finneas O’Connell

Als je kans maakt op talloze awards, dan neem je maar beter een helpende hand mee om al die gouden beeldjes naar huis te dragen. Iets wat Billie goed begrepen had, want de 18-jarige zangeres nam haar geliefde broertje Finneas mee op de rode loper. Billie koos naar goede gewoonte voor een spraakmakende outfit van Gucci. Al hadden wij toch iets meer neonkleurtjes verwacht! 😉

Lizzo
Lizzo

De eerste keer richting de Grammy’s? Dat doet Lizzo met flair. Hoewel we de zangeres gisteravond in maar liefst vier verschillende outfits spotten, bleef die van de rode loper ons het meeste bij. Waarom? De witte jurk van Versace was bezet met flink wat diamanten, had een prachtige split én kwam met een überzachte boa.

Beelden: © Getty

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.