Home celebs COUPLE GOALS: Dwayne ‘The Rock’ Johnson geeft zijn vriendin eten terwijl zij...

COUPLE GOALS: Dwayne ‘The Rock’ Johnson geeft zijn vriendin eten terwijl zij borstvoeding geeft

Dit is ongetwijfeld het schattigste dat je vandaag zal zien!

Instagram @laurenhashianofficial

Hij ziet er met zijn 1m96 en 120 kilogram heel stoer uit, maar eigenlijk is Dwayne Johnson een echte familieman. Zijn vriendin beviel onlangs van hun tweede kindje samen en de acteur doet er werkelijk alles aan om zijn steentje bij te dragen. Terwijl Lauren borstvoeding geeft, zorgt The Rock dat ook zij een hapje kan eten.

De Amerikaanse acteur Dwayne Johnson heeft zijn bijnaam ‘The Rock’ niet gestolen. Hij is een van de sterkste mannen ter wereld en die spieren laat hij met veel plezier zien in de vele actiefilms waarin hij keer op keer de wereld redt van de ondergang.

Ondanks zijn ruige voorkomen, is Dwayne eigenlijk een hele warme familieman. Hij heeft een tienerdochter Simone Alexandra (16) uit een vorige relatie en met zijn huidige verloofde Lauren Hashian heeft hij twee dochtertjes: Jasmine Lia (2) en Tiana Gia. De kleine Tiana is nog maar anderhalve maand oud.

Opvoeding van de kindjes

Dwayne heeft een drukke agenda als veelgevraagde actieheld in blockbusters, maar toch doet de spierbundel er alles aan om Lauren zo veel mogelijk te helpen met de opvoeding van hun kindjes. Terwijl Lauren in de zetel hun kleintje borstvoeding geeft, zorgt hij ervoor dat ook zij ondertussen een hapje kan eten. Hij deelde het hartverwarmende beeld op zijn Instagrampagina.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hij toont ook in het onderschrift zijn gevoelige kant. ‘Mama Lauren heeft haar handen vol met Tia eten te geven, dus geef ik met veel plezier haar eten’, aldus Dwayne. ‘Ik heb zo veel respect voor Lauren en alle andere mama’s.’ Het is duidelijk dat de roem en alle aandacht en centjes die daarbij komen kijken niet naar zijn hoofd stegen, want Dwayne beseft maar al te goed dat familie het belangrijkste is in de wereld.

O wee, als iemand de vrouwen in zijn leven – per ongeluk – zou kwetsen. De toekomstige vriendjes van zijn dochters zijn gewaarschuwd. Dat beseft mama Lauren ook die een hilarische post deelde die de ronde deed op internet van haar hubby met hun dochtertje Jasmine in zijn nek. ‘Je kan zien aan de blik in haar ogen dat ze beseft dat ze met niemand op date zal kunnen gaan voor haar dertigste’, luidt de tekst. ‘Ik vrees dat hij gelijk heeft’, schreef Lauren er al lachend bij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: