Home celebs WOW: Beyoncé en Jay-Z delen intieme naaktfoto’s

WOW: Beyoncé en Jay-Z delen intieme naaktfoto’s

Het koppel geeft zich letterlijk bloot tijdens hun 'OTRII'-tournee.

Instagram

Beyoncé en hubby Jay-Z trekken momenteel de wereld rond voor hun ‘OTRII’-tour. Het powercouple deelt tijdens hun shows nooit geziene, intieme foto’s met hun fans, zoals naaktfoto’s van hun tweetjes.

Niet alleen de optredens van het powercouple, maar ook de foto’s die ze delen tijdens hun shows vallen goed in de smaak bij hun fans. Na hun openingsconcert in Cardiff was het internet in de ban van nieuwe foto’s die Queen B deelde van haar eenjarige tweeling. De unieke beelden van mama Bey en papa Jay met de schattige baby’tjes in hun armen waren te zien op een groot scherm achter het podium. Later bevestigde een woordvoerder van Beyoncé dat het niet om de Carter-tweeling ging. Het waren dubbelgangers van Sir Carter en Rumi.

Intieme sfeer

Wat wél echt was die avond, waren de fragmenten uit een video waarop te zien is dat Beyoncé en Jay-Z hun huwelijksgeloften hernieuwen. In die video konden fans wel een glimp opvangen van de baby’s van het bekende stel. Al dat beeldmateriaal geeft de intieme sfeer weer van hun concerten. In hun ‘On the Tour II’-tourbook gaan ze zelfs nog een stapje verder, want daarin staan naaktfoto’s van meneer en mevrouw Carter.

#TSRBaeWatch: #TheCarters enjoying that good cuddle weather ?? (Swipe)

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Op een van de beelden liggen Beyoncé en Jay-Z op hun bed te chillen. Jay-Z rookt een sigaar en B leest de krant slechts gehuld in een string. Op een volgende foto zien we hoe de zangeres haar jurk uittrekt op het strand en ons zo een blik gunt op haar welgevormde derrière. Het enige wat we kunnen denken is: Jay-Z, you lucky bastard!

I'm SHOOK….

A post shared by Beyoncé Giselle Knowles Carter (@beybsasha) on

Een derde plaatje is een innige omhelzing tussen het koppel. De twee liggen opnieuw poedelnaakt in bed, maar bedekken hun intieme delen op een strategische manier. De foto’s zijn uniek, aangezien Beyoncé en Jay-Z, die normaal heel erg gesteld zijn op hun privacy, zich letterlijk blootgeven aan hun miljoenen fans.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.