Home celebs VIDEO: Chrissy Teigen vertelt over haar hilarische ontmoeting met Beyoncé op de...

VIDEO: Chrissy Teigen vertelt over haar hilarische ontmoeting met Beyoncé op de Grammy’s

Ze nam 'bow down' wel heel letterlijk...

Op 28 januari vond de 60ste editie van de Grammy Awards plaats in New York. Hoewel we alle hoogtepunten voor jullie reeds op een rijtje hebben gezet, blijkt dat het mooiste moment van de avond achter de schermen plaatsvond. Chrissy Teigen liep namelijk Queen B tegen het lijf en haar reactie was goud waard!

Aangezien Chrissy Teigen getrouwd is met John Legend – die maar liefst tien Grammy’s (!) op zijn naam heeft staan – zou je denken dat ze het intussen gewoon is om wereldsterren te ontmoeten. Maar niets is minder waar, zo blijkt uit haar recente ontmoeting met Beyoncé

Het 32-jarige model was voor het eerst te gast bij ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’ en verklapte dat ze dit jaar de Grammy Awards minder leuk vond, omdat ze niet kon drinken door haar zwangerschap. Toen haar gevraagd werd of ze weleens nerveus werd door bekende mensen, deed Teigen in geuren en kleuren uit de doeken hoe ze zich héél starstruck gedroeg bij het zien van Queen B.

‘Sorry to bother you, my Queen’

‘Niemand valt te vergelijken met Beyoncé, de aura die ze uitstraalt is spectaculair’, begint Teigen haar verhaal. Ze had Beyoncé en Jay-Z al eerder ontmoet en toen ze het feestje van de Grammy’s verliet met hubby John Legend, besloot ze hen aan te spreken. ‘Ik stapte op haar af, nam haar beide handen vast, ging op mijn knieën zitten en zei ‘Sorry to bother you, my Queen‘. Wie zegt nu zoiets?’, blikt ze gegeneerd terug op het hilarische voorval.

Verder praatte Teigen over haar tweede zwangerschap en hoe dochter Luna (2) omgaat met het nieuws dat ze binnenkort een kleine broer zal hebben. Ze deelde ook haar lichte frustraties over het romantische nummer ‘All of Me‘ dat John voor haar schreef.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.