Home celebs Chrissy Teigen verklapt geslacht van tweede baby op Instagram

Chrissy Teigen verklapt geslacht van tweede baby op Instagram

Grote fans wisten natuurlijk al langer het geslacht van baby nummer twee.

Chrissy Teigen en John Legend
© Isopix

Beschuit met blauwe muisjes ten huize John Legend en Chrissy Teigen, want het gezin mag binnenkort een jongetje verwelkomen. Dat nieuws maakte Chrissy zopas zelf bekend op Instagram.

John Legend en Chrissy Teigen hadden al een super schattige dochter, Luna, die nu 21 maanden oud is. Binnenkort komt daar dus een zoontje bij. ‘Mama and her baby boy’, schreef Chrissy op Instagram onder een foto die op de Grammy Awards genomen werd.

mama and her baby boy

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Mannelijke embryo

Grote fans wisten natuurlijk al langer het geslacht van baby nummer twee. Het koppel wist zelfs al voor Chrissy zwanger was wat het geslacht van hun nieuwste familielid zou worden. Vorig jaar maakte Chrissy op Twitter bekend dat ze na een IVF-behandeling nog een embryo van het mannelijke geslacht over hadden.

Ook het geslacht van hun eerste kindje, hebben ze toen zelf gekozen tijdens de IVF-behandelingen en daar kwam veel commentaar op. Internauten beschuldigde haar van seksisme en het feit dat ze alleen voor IVF gekozen zou hebben om zo zelf het geslacht van haar baby te bepalen.

‘Ik begeef me tussen zoveel vrijgeestige mensen dat ik vergat dat de kwestie nogal controversieel is,’ vertelde Chrissy eerder in een interview met InStyle. ‘Wat is het verschil? Ik heb toch al embryo’s gemaakt met een arts. Maar daarna moet het per se random zijn?’, voegde ze er destijds nog aan toe.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.