Home celebs Van een emotionele Kesha tot de dubbeldate van Jay-Z: dit waren de...

Van een emotionele Kesha tot de dubbeldate van Jay-Z: dit waren de hoogtepunten van de Grammy Awards 2018

Bruno Mars nam maar liefst zeven beeldjes mee naar huis!

Afgelopen nacht vond de 60ste editie van de Grammy Awards plaats in New York. Bruno Mars mag opnieuw plaatsmaken in zijn prijzenkast, want de zanger ging met maar liefst zeven Grammy’s naar huis! Maar de andere hoogtepunten zullen wij ook niet snel vergeten.

1

Grote winnaar: Bruno Mars

Bruno Mars mocht zeven keer het podium van de Grammy’s op om een beeldje in ontvangst te nemen. Hij won de prijs voor album of the year, record of the yearsong of the yearbest engineered album, best r&b song, best r&b album en best r&b performance. Hallokes!

Unreal!! I love you all!!! ✨

A post shared by Bruno Mars (@brunomars) on

2

Emotioneel optreden van Kesha

De Time’s Up-beweging, de actie van enkele Hollywoodsterren die zich verzetten tegen seksueel misbruik, vroeg aan iedereen om een witte roos te dragen als statement. Maar het optreden van Kesha samen met onder anderen Rihanna, Cindy Lauper, Julia Michaels en Camila Cabello zorgde pas echt voor kippenvel. Kesha beweert dat haar vorige producer haar aangerand heeft, maar volgens hem is dat onzin.

3

Ontroerende noot van Lady Gaga

Ook Lady Gaga zorgde voor een emotioneel optreden. Achter haar vleugelpiano (letterlijk) zong ze haar nummers ‘Joanne‘ en ‘Million Reasons‘.

4

Moppentapper James Corden? Of gaat hij net iets te ver?

James Corden maakte voor de gelegenheid een speciale video met verschillende bekende artiesten in de hoofdrol. De gastheer liet ze voorlezen uit ‘Fire and Fury‘, het kritische boek over de Amerikaanse president Donald Trump, en ging zo op zoek naar de beste voorleesstem. John Legend, Cardi B en Snoop Dogg passeerden allemaal de revue, maar de passage van Hillary Clinton zag niemand aankomen. Van een politieke zet gesproken!

5

Dansmoves van Rihanna

Kendrick Lamar en Rihanna mochten de Grammy voor beste gezongen rap in ontvangst nemen. Maar de zangeres stal pas echt de show toen ze samen met DJ Khaled het nummer ‘Wild Thoughts’ zong. Al had Twitter het vooral over haar Zuid-Afrikaanse Gwara Gwara-moves.

6

Dubbeldate voor Jay-Z

Ook dit jaar nam Jay-Z zijn twee grootste supporters mee naar de Grammy Awards. Zijn vrouw Beyoncé zag er flawless uit in haar zwarte look, maar ook dochterlief Blue Ivy krijgt die divastreken onder de knie.

7

Geen babysit voor P!NK en DJ Khaled

Niet alleen de familie Carter was goed vertegenwoordigd, ook P!NK en DJ Khaled namen hun kroost traditiegetrouw mee naar de awardshow.

Family Portrait #grammys

A post shared by P!NK (@pink) on

Im proud of you @asahdkhaled !!!! @wethebestmusic @recordingacademy

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled) on

8

Dolblije Willow

De avond van Willow, de dochter van P!NK, werd zelfs nog een tikkeltje magischer. De zangeres maakte namelijk Willows droom waar door haar voor te stellen aan Rihanna. So cute!

Dreams come true. My daughter lives for this woman. So do I.

A post shared by P!NK (@pink) on

9

Duet van Miley Cyrus en Elton John

De extravagante Miley Cyrus ruilde vannacht haar rebelse look in voor een Disneyjurk van ontwerper Zac Posen. Het duo zong samen Elton Johns hit ‘Tiny Dancer‘. Wij zijn fan!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.