Home celebs Danira Boukhriss en Bouba zijn niet langer een koppel

Danira Boukhriss en Bouba zijn niet langer een koppel

De twee blijven wel nog goede vrienden.

Danira

In november 2017 hebben Danira en Bouba bekendgemaakt dat ze aan het daten waren, maar ondertussen hebben de twee besloten om een punt te zetten achter hun romance.

Danira Boukhriss bekend van onder andere ‘Over Eten’ en haar deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’ viel in november vorig jaar voor de charmes van ‘De Mol’-kandidaat Bouba Kalala. De twee waren een tijdje erg gelukkig samen, maar hebben nu dan toch besloten om uit elkaar te gaan. ‘We hebben een hele mooie tijd gehad samen, maar hebben besloten elk onze eigen weg te gaan. We blijven vrienden en wensen mekaar alleen maar het beste toe’, aldus Danira in Het Laatste Nieuws.

De twee leerden elkaar kennen tijdens de festivalzomer, maar pas maanden later kwam het duo uit voor hun gevoelens. Ook de komende zomermaanden zullen druk zijn voor Danira en Bouba. De presentatrice begint aan de voorbereidingen van een nieuw seizoen ‘Over Eten’ en Bouba zal ook dit jaar verschillende festivalweides onveilig maken. Zo presenteert hij deze zomer voor StuBru op onder andere Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.