Home celebs Het leven is wél een ponykamp: Bouba uit ‘De Mol’ en Danira...

Het leven is wél een ponykamp: Bouba uit ‘De Mol’ en Danira Boukhriss zijn ons nieuwe favoriete showbizzkoppel

Het prille koppel zou al enkele weken aan het daten zijn en hun liefde niet langer willen verstoppen.

Danira Boukhriss
Instagram

‘Het leven is geen ponykamp’, sprak een trieste Bouba Kalala (20) toen hij ‘De Mol’ moest verlaten. Gelukkig bewijst zijn kersverse lief Danira Boukhriss Terkessidis (27) het tegendeel. De twee zouden al enkele weken aan het daten zijn en besloten hun liefde niet langer te verstoppen. Vlaanderen is een showbizzkoppel rijker en iedereen mag het weten, hoera!

Eerlijk? Wij kwamen volledig uit de lucht gevallen toen we het nieuws hoorden, maar volgens Het Laatste Nieuws leken de 20-jarige ‘Festivolhouder’ en de 27-jarige ‘Steracteur Sterartiest‘-presentatrice afgelopen zomer ‘onafscheidelijk’ achter de schermen van de muziekfestivals en werden ze recent nog gespot tijdens ‘een romantisch frituurbezoek’ nabij Bouba‘s woonplaats.

De ‘Festivolhouder’ en de ‘Steracteur Sterartiest’-presentatrice zouden afgelopen zomer ‘onafscheidelijk’ zijn geweest achter de schermen van de muziekfestivals.

Dat verklaart meteen waarom ‘De Mol‘-kandidaat Bouba wekelijks in het publiek zit bij ‘Steracteur Sterartiest’ en Danira in interviews bleef volhouden dat zij en Kobe Ilsen geen koppel vormen.

Danira en de zeven jaar jongere Bouba zouden volgens bronnen inmiddels al enkele weken samen zijn en willen hun liefde niet langer geheim houden. Hoewel het prille koppel niet op het nieuws wenste te reageren, wist Bouba wel te vertellen ‘niets te willen zeggen over zoiets intiems‘.

Potjandorie, ik kom hier leuke mensen tegen op de VRT! #WeHaddenVeelGemeenschappelijk

A post shared by Bouba Kalala (@bouba_kalala) on

Bron: Het Laatste Nieuws

Nog meer liefde in showbizzland:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.