Home celebs Old habits die hard: Bella Hadid en The Weeknd zouden opnieuw aan...

Old habits die hard: Bella Hadid en The Weeknd zouden opnieuw aan het daten zijn

'Hij houdt nog steeds van haar', aldus verschillende bronnen.

Abella is back! Amper twee weken na de breuk met Selena Gomez (25) werd The Weeknd (27) – aka Abel Makkonen Tesfaye – in New York door paparazzi gespot toen hij het appartementsgebouw van Bella Hadid (21) verliet. ‘Hij houdt nog steeds van haar’, aldus verschillende bronnen.

Van Bella naar Selena en terug

Korte samenvatting voor wie niet meer kan volgen (we feel ya!): begin 2015 ontmoetten Bella Hadid (21) en The Weeknd (27) elkaar voor het eerst. Volgens bronnen waren de twee meteen ‘stapelverliefd’. Het Nederlands-Palestijnse model kreeg datzelfde jaar zelfs de hoofdrol in de videoclip voor zijn hit ‘In The Night‘.

Anderhalf jaar later was het sprookje helaas voorbij. In november vorig jaar kondigden de twee aan niet langer een koppel te zijn. The Weeknd bleef niet lang bij de pakken zitten en werd nog geen twee maanden later al gespot met een nieuwe vlam aan zijn zijde: Selena Gomez (25).

Toen die relatie eind oktober na tien maanden op de klippen liep, werd Gomez amper enkele dagen erna opnieuw met ex Justin Bieber (23) gespot, en nu lijkt het erop dat ook Abel Makkonen Tesfaye – de echte naam van de Canadese zanger – terugkeert naar zijn oude vlam.

Dinsdagavond werd de 27-jarige ‘Starboy‘-zanger gespot toen hij Hadids appartementsgebouw verliet in New York. Hij probeerde al bellend weg te duiken, maar de paparazzi hadden hem natuurlijk al lang in ‘t snuitje.

#NEW: Abel deixando o apartamento da Bella em Nova York. (14/11) 💕 #bellahadid • #theweeknd • #abella

A post shared by ABELLA BRASIL (@abellabrasil) on

JDKEKWKFKEOSKFK ABELLA??!!??!!?! 😭😭😭 || #theweeknd #abeltesfaye #xo #bellahadid #abella #xotwod

A post shared by XO XO XO (@abelmadexo) on

‘De chemie tussen hen valt niet te ontkennen’

Verschillende bronnen bevestigen dat The Weeknd en Hadid opnieuw ‘tijd samen doorbrengen’, en hoewel ze (nog) niet officieel een koppel zijn, zouden beide partijen nog gevoelens voor elkaar hebben.

‘Bella en Abel hebben weer contact sinds hij en Selena uit elkaar zijn, maar ze zijn niet terug samen’, wist een bron te vertellen aan E! News. ‘Het was Abel die de eerste stap zette en Bella vroeg of ze elkaar konden zien om bij te praten. Zij stemde in en wacht voorlopig af. Ze weet dat als ze niet opnieuw gaan daten, ze op z’n minst goede vrienden kunnen zijn.

Hij geeft aan dat hij nog steeds van haar houdt en dat ze altijd een sterke band zullen hebben.

Toch zou de chemie tussen de twee ‘niet te ontkennen’ zijn, dus doen het Victoria’s Secret-model en Tesfaye het voorlopig ‘rustig aan’. ‘Ze genieten van elkaars gezelschap en hebben veel plezier samen‘, weet een andere bron. The Weeknd zou erg openhartig zijn over het feit dat hij nog steeds om haar geeft. ‘Hij geeft aan dat hij nog steeds van haar houdt en dat ze altijd een sterke band zullen hebben’, meent diezelfde bron.

‘Bella is nooit over hem heen geraakt’

‘Hij weet dat hij haar in het verleden heeft gekwetst – we herinneren ons allemaal het gênante moment tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show in november 2016 amper enkele weken na de breuk – en heeft dan ook z’n verontschuldigingen aangeboden.’ Maar Gigi’s jongere zusje zou geen overhaaste beslissingen willen nemen. ‘Ze houdt van hem, maar is voorzichtig. Ze is nooit echt over hem heen geraakt.’

Voorlopig wil Bella geen relatie met hem, maar wil ze gewoon vrienden zijn. ‘Zijn drukke werkschema laat hem niet toe een relatie aan te gaan en aandacht voor haar te hebben, dat weet ze uit ervaring. Ze weet ook dat hij nog steeds met andere meisjes contact heeft. Ze leest alles wat er over hem in de media wordt geschreven en dat raakt haar.

Abels drukke werkschema laat hem niet toe een relatie aan te gaan.

Toch meent de bron dat Hadid volwassen is geworden sinds ze in november vorig jaar een punt achter haar relatie met The Weeknd zette. ‘Ze is sterker deze keer. Ze wil Abel gerust opnieuw een kans geven, maar is tegelijkertijd bang om overhaaste beslissingen te nemen. Ze houdt nog steeds van hem, maar houdt haar opties open.

Bron: E! News

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.