Home celebs YES: Craig David komt dit jaar opnieuw naar de Lokerse Feesten

YES: Craig David komt dit jaar opnieuw naar de Lokerse Feesten

Daarnaast staat de zanger binnen enkele maanden ook nog eens in de AB in Brussel.

Craig David
© Getty

Dat Craig David ons land graag een bezoekje tijdens de festivalzomer is al lang geen nieuws meer, maar als trouwe fan kunnen we updates over de komst van Engelse zanger niet laten liggen. De organisatie van de Lokerse Feesten maakte namelijk net bekend dat hij dit jaar opnieuw zal optreden in ons land.

Rock Werchter, Tomorrowland, De Lokerse Feesten of de AB in Brussel. Craig David heeft ondertussen al zowat alle hoeken van ons Belgenlandje gezien, maar de Engelse zanger is ons duidelijk nog niet beu. Dit jaar staat hij al zeker twee keer (!) bij ons op de planken. De organisatie van de Lokerse Feesten liet namelijk deze ochtend weten dat hij er op zaterdag 1 augustus op het podium staat. Een hoogdag voor het festival, want diezelfde dag zullen ook The Black Eyed Peas er optreden. Kaarten zijn nu al beschikbaar en voor een ticket ben je 45 euro kwijt.

Maar wie zo lang niet kan wachten, kan Craig David al vroeger aan het werk zien. Na zijn succesvolle show van vorig jaar staat hij binnen enkele maanden opnieuw in de AB in Brussel. Hier zal hij optreden op zaterdag 30 mei. Tickets voor dit optreden zijn alvast een tikkeltje goedkoper, maar hier krijg je natuurlijk geen andere artiesten te zien. Kaartjes voor zijn eerste show in ons land zijn al te koop en kosten 30 euro per ticket in voorverkoop. Als je aan de kassa een kaartje koopt, betaal je een euro meer, maar het is niet gezegd dat er dan nog tickets beschikbaar zullen zijn. Ons advies? Niet twijfelen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.