Home celebs YES: Craig David komt volgend jaar opnieuw naar ons land

YES: Craig David komt volgend jaar opnieuw naar ons land

Dat zal sowieso een feestje worden!

Craig David
Photonews

Craig David is duidelijk fan van ons Belgenlandje, want de Engelse zanger is hier de laatste jaren niet weg te slaan. Zo stond hij enkele jaren geleden op het podium van de Lokerse Feesten, en ook vorige zomer kon je hem met zijn dj-set TS5 op verschillende festivals terugvinden. Dit jaar ruilt hij de weide van Rock Werchter in voor de AB in Brussel, want daar zal hij in 2019 optreden.

Craig David is hét r&b-icoon van de jaren 90 en zijn hits maken ons nog steeds nostalgisch. Zo kennen we nummers als ‘Rendezvous’, ‘Walking Away’ en ‘What’s Your Flava’ nog altijd uit ons hoofd. Wie haar kennis van de lyrics nog even moet opfrissen, kan daar maar beter aan beginnen, want volgend jaar komt de zanger naar ons land.

Craig David Presents TS5

Vorig jaar stond hij nog op Rock Werchter en Tomorrowland, maar dit jaar ruilt hij de festivalweide in voor de AB in Brussel. Daar zal hij op 29 april optreden onder de naam van zijn dj-project TS5. Tickets zijn vanaf donderdag 13 december om 10u te koop via www.proximusgoformusic.be en www.livenation.be. Voor een kaartje betaal je € 30.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.