Home celebs Chris Hemsworth geeft je in een persoonlijke videoboodschap een opkikker van formaat

Chris Hemsworth geeft je in een persoonlijke videoboodschap een opkikker van formaat

'Het enige wat nog mooier is dan je glimlach, is je persoonlijkheid.'

Chris Hemsworth
© YouTube @netflix film club

Zit je niet goed in je vel of gaat je vriend(in), mama, zus of collega door een moeilijke periode? Stuur hem/haar dan deze self-loveboodschap van niemand minder dan Chris Hemsworth. Wedden dat er opnieuw een glimlach op zijn of haar gezicht verschijnt!

Iedere week lichten we een post op sociale media uit die volledig draait rond self-love en die ons aanspoort om toch wat liever te zijn voor ons prachtige zelf. Deze week gaat Chris Hemsworth met de eer lopen, want de acteur gooide via Netflix een video online waarin hij jou, ja jíj, persoonlijk vertelt hoe geweldig je bent.

Totaalpakketje

Het filmpje kreeg de titel ‘The Chris Hemsworth Video You Need’, en geloof ons: dit wil je echt horen. De celeb zegt dat je werkelijk alles aankan vandaag. ‘Je bent fantastisch en negeer iedereen die iets anders beweert’, aldus Chris. ‘Het enige wat nog mooier is dan je glimlach is je persoonlijkheid.’ Oké, smelt!

En daar stop het niet bij. In de video die iets langer dan een minuut duurt, geeft hij je nog meer mee: ‘de wereld is een betere plaats omdat jij er rondloopt’, ‘je bent het totaalpakketje’ en ‘op een schaal van 1 tot 10 ben jij een 11’. En als het van Chris komt, dan moet je het wel geloven.

Een glimlach

Heb je een slechte dag? Zit alles een beetje tegen? Kreeg je net heel slecht nieuws of voel je je gewoon even niet lekker in je vel? Kijk dan naar dit filmpje en je hebt binnen enkele seconden opnieuw een glimlach op je gezicht. Wat de Australische ster uit onder andere ‘The Avengers‘ vertelt, is dan ook de waarheid. Je kan het ook doorsturen naar je beste vriend(in), mama, zus, collega of buurvrouw om hun dag een tikkeltje beter te maken.

Netflix en Chris komen op het juiste moment met deze opkikker van formaat, want zoals ze het zelf zeggen: ‘2020 is een zwaar jaar voor iedereen. Gelukkig is Chris er om alles beter te maken.’ Wat denk jij: missie geslaagd? Of moet je het filmpje eerst nog een keer of tien opzetten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De reacties zijn alleszins heel positief. ‘Dit is echt de video die we nodig hebben’ of ‘Hier word ik vrolijk van’. Eén man weet Chris’ boodschap minder te appreciëren: ‘Na het bekijken hiervan is mijn vrouw klaar om me na twintig jaar te verlaten.’ Oeps!

Lees ook: