Home celebs Ellie Goulding deelt inspirerende boodschap op Instagram

Ellie Goulding deelt inspirerende boodschap op Instagram

‘Niets wat ik in de fitness doe, heeft te maken met ijdelheid', klinkt het onder haar laatste foto.

Ellie Goulding post
© Getty

Ellie Goulding brengt in het dagelijkse leven heel wat uurtjes in de fitness door en dat is er ook aan te zien. De zangeres heeft duidelijk een goede conditie, maar in een recente post op Instagram vertelde ze dat ze niet sport om er goed uit te zien, maar juist omdat het goed is voor haar mentale gezondheid.

‘Niets wat ik in de fitness doe heeft te maken met ijdelheid’, schrijft Ellie Goulding bij haar laatste post op Instagram. Op de foto zie je hoe de zangeres een krachtpose aanneemt voor de spiegel en dit na een intense work-out. Verder poseert Ellie voor de foto in een strakke sportshort en sportbeha en je ziet duidelijk dat de zangeres in topvorm is.

Inspirerende post

View this post on Instagram

*There aren’t many muscular women in popular culture* ??‍♀️ Nothing I do in the gym is for vanity. To me it isn’t intimidating or scary to be strong (in fact anyone who has met me knows I am the most pathetically shy and self deprecating person) When posting gym photos, I only ever wanted to show that with all the things I’ve overcome, keeping fit and strong has been my ultimate escape. I have no extraordinary athletic ability and I was crap at sports as a kid (I was so severely asthmatic I could barely even laugh without a coughing fit) but I’ve pushed myself and used all the willpower I can muster to keep at it. As hard as it is to stay motivated, especially right now, I still recommend it passionately for any mental health issues you are facing… even a small walk or jog. Ps – I didn’t do any exercise today because I didn’t want to! Might not tomorrow either. Love to all the strong women out there and to those just getting started- I am with you ?

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Toch vertelt de zangeres dat ze niet sport om er mooier, beter of strakker uit te zien, maar wel omdat het haar (mentaal) een goed gevoel geeft. ‘Voor mij is het niet intimiderend of eng om er sterk uit te zien. Als ik foto’s deel na het sporten, wil ik puur aantonen wat ik al overwonnen heb. Fit en sterk blijven is voor mij een manier om te ontsnappen aan alles.’

Verder zegt Ellie Goulding nog dat ze vroeger allesbehalve fit of sportief was, maar dat ze is blijven doorzetten. ‘Hoe moeilijk het ook is om gemotiveerd te blijven, zeker nu, kan ik het voor je mentale gezondheid alleen maar aanbevelen… al is het maar een kleine wandeling of even gaan joggen’, klinkt het op Instagram. Een inspirerende boodschap voor alle vrouwen wereldwijd!

Lees ook: