Home Lifestyle Body Katy Perry deelt eerlijke post-partumfoto op Instagram

Katy Perry deelt eerlijke post-partumfoto op Instagram

De zangeres beviel vorige week van haar allereerste kindje.

katy perry
© getty

Afgelopen weekend vonden de MTV Video Music Awards plaats. Katy Perry (35) moest de prijsuitreiking dit jaar overslaan, want ze beviel vorige week van haar allereerste kindje. Op Instagram toonde ze wel haar ‘rodeloperoutfit’ die bestond uit een borstvoedingsbeha en post-partumondergoed.

Katy Perry en Orlando Bloom (43) verwelkomden een aantal dagen geleden hun eerste kindje samen: Daisy Dove. Daardoor kon de zangeres niet aanwezig zijn op de VMAs die zondagavond plaatsvonden in New York. Heel wat sterren trokken hun allermooiste outfit uit de kast om te schitteren op de rode loper. Ook Katy kon het niet laten om op haar Instagram Stories haar ensemble te tonen. Dat bestond voor de gelegenheid uit een borstvoedingsbeha en post-partumondergoed.

Post-partumbuikje

Zoals elke celeb op de rode loper vermeldde ook Katy natuurlijk wie de ontwerpers waren van haar look. Dit keer geen klinkende namen zoals Balmain of Versace, maar Frida Mom en Medela US die zich specialiseren in kledij voor kersverse mama’s. ‘Haar en make-up door uitputting’, schreef ze al lachend bij het eerlijke kiekje.

Katy trok de selfie in haar badkamerspiegel en toonde op die manier, zonder er doekjes om te winden, hoe haar lichaam eruitziet vlak na de bevalling. Fans van over de hele wereld prijzen de celeb om deze eerlijke post inclusief post-partumbuikje. De prijs van Best Dressed dit jaar gaat dan ook niet alleen volgens Frida Mom, maar ook volgens ons naar de zangeres!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: