Home FASHION & BEAUTY Fashion In deze outfits trokken celebs naar de coronaproof editie van de MTV...

In deze outfits trokken celebs naar de coronaproof editie van de MTV Video Music Awards

Bella Hadid stelt ons nooit teleur!

© Getty

Gisteravond werden in New York de MTV Video Music Awards uitgereikt. Normaal gezien moest die glamoureuze avond in Barclays Center doorgaan, maar door de hele coronacrisis werden optredens deze keer op voorhand opgenomen of gingen ze in openlucht door op verschillende locaties in de Big Apple. Hoewel de opkomst daardoor niet te vergelijken valt met andere jaren, weerhield dat artiesten als Miley Cyrus en Lady Gaga er niet van om alles uit de kast te halen.

1 / 10
Bella Hadid
Lady Gaga
Miley Cyrus
The Weeknd
Joey King
Bebe Rexha
Nicole Richie
Jaden Smith
Sofia Carson
Doja Cat
Bella Hadid
Bella Hadid

Van streetstyle over fashion weeks tot rodeloperevents: Bella Hadids outfits stellen ons zelden of nooit teleur. En dat was gisteravond dus ook niet het geval. Het 23-jarige topmodel flaneerde er in een doorzichtige body van Nensi Dojaka die ze vervolgens combineerde met een zwarte broek, hakken en als kers op de taart een paar klassieke hoops.

Lady Gaga
Lady Gaga

Lady Gaga trok maar liefst negen outfits uit de kast voor de VMAs. En naar goede gewoonte waren die stuk voor stuk extravagant en eigenzinnig. Bij aankomst verscheen de zangeres in een metallic jasje van Area. De helm van het label Muscarella doet ons eerder denken aan een omgekeerde visbokaal en haar platform boots van Pleasers vormen al net zo’n statement.

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Zeven jaar nadat Miley Cyrus op een gigantische bal door de arena slingerde en ‘Wrecking Ball’ keelde, kiest de zangeres deze keer voor een zwarte jurk van Mugler. En hoewel ie wel gewaagd is, straalt ze meer dan ooit!

The Weeknd
The Weeknd

Oké, de visagist mag zich dan wel gebaseerd hebben op The Weekends look in zijn clip ‘Blinding Lights’, maar het lijkt alsof de rapper net op de vuist is gegaan met een buitenwipper. Ondanks de vreemde make-up ging de man wel aan de haal met de belangrijkste prijs van de avond, die voor video van het jaar.

Joey King
Joey King

‘The Kissing Booth’-actrice wist ons gisteravond in zwijm te doen vallen voor een prachtige bloemenjurk van Versace. Ze bewijst met dit ontwerp bovendien helemaal mee te zijn met de bodycontrend, en die chunky chains rond haar hals maken haar romantische jurk net dat tikkeltje stoerder. We like!

Bebe Rexha
Bebe Rexha

Hoewel je met zwart de bal nooit erg mis kan slaan, zijn we toch niet echt onder de indruk van Bebe Rexha’s rodeloperlook. En aangezien het ook haar verjaardag was, hadden we toch iets spectaculairder verwacht. Met deze leren blazerjurk van Lionne Clothing lijkt de zangeres vooral haar imposante nagels in de spotlight te zetten.

Nicole Richie
Nicole Richie

Hoewel zwart zonder twijfel de populairste kleur van de avond was, stapte Nicole Richie de rode loper op in een groene galajurk van Cong Tri en bijpassende pumps. Let vooral op die schitterende diamanten diadeem.

Jaden Smith
Jaden Smith

Het enige wat we bij Jadens outfit kunnen zeggen is: wij willen dat jasje, NU! Het maakt ook dat we meteen een stuk minder kritisch zijn over het feit dat Jaden in een jeans en sneakers op de rode loper verscheen.

Sofia Carson
Sofia Carson

Dromerig én een overvloed aan tule: zo kunnen we de jurken van Giambatista Valli het best omschrijven. En dat zorgt er meteen voor dat ze ons nooit teleurstellen op red carpets. De Disney Channel-ster matcht haar imposante jurk met een paar Jimmy Choo-hakken en sieraden van Vhernier.

Doja Cat
Doja Cat

Aangezien ‘Say So’ het afgelopen jaar zowat continu in ons hoofd weerklonk, kon Doja Cat gewoonweg niet ontbreken op de awardshow. De 24-jarige zangeres hulde zich voor de gelegenheid in een rode jurk van Versace die netjes bezet was met bloemen.

Beelden:  © Getty

Lees ook: