https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Carole Baskin danst op ‘Eye of The Tiger’ in de eerste aflevering...

Carole Baskin danst op ‘Eye of The Tiger’ in de eerste aflevering van ‘Dancing With The Stars’

carole baskin
© Getty

Deze week ging er in Amerika een nieuw seizoen van ‘Dancing With The Stars’ van start en niemand minder dan Carole Baskin, die we allemaal kennen van ‘Tiger King’, maakte haar opwachting in het programma. Haar eerste dans ging trouwens niet onopgemerkt voorbij, want Carole zette een opmerkelijke paso doble neer en dit op het zeer toepasselijke nummer ‘Eye of The Tiger’.

Je zou bijna denken dat je naar een nieuwe aflevering van ‘Tiger King’ aan het kijken bent, maar niets is minder waar. Carole Baskin (59), die we allemaal kennen door de Netflixserie, maakte deze week effectief haar opwachting in het nieuwe seizoen van ‘Dancing With The Stars’.

Samen met haar danspartner waagde Carole zich aan de paso doble op het toepasselijke nummer ‘Eye of The Tiger’, maar daar stopt het niet. Doorheen heel de routine waren er verwijzingen naar de populaire Netflixreeks. Zo zat haar partner in het begin nog in een tijgerkooi en dansten ze in outfits met een tijgerprint.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wellicht was het een manier om de aandacht af te leiden van haar dansmoves, want die kunnen eerlijk gezegd nog wel wat werk gebruiken. Ze kreeg dan ook – ondanks het enthousiasme van de jury – de laagste score van de avond. Gelukkig voor Carole mogen ook de kijkers hun zegje doen en die waren wél enthousiast over haar prestatie. Het resultaat? De realityster en haar danspartner mogen door naar de volgende aflevering, maar of ze die zullen overleven, valt nog af te wachten…

Lees ook: