Home celebs Boysband Take That komt naar België

Boysband Take That komt naar België

Ons hart begint nu al iets sneller te slaan!

Instagram @takethat

Vergeet de Backstreet Boys, Westlife of Five. Dé boysband der boysbands blijft toch Take That. Goed nieuws voor alle fans, want de mannen treden volgend jaar op in Brussel.

‘How Deep Is Your Love’, ‘Back For Good’ en ‘Relight My Fire’ zijn maar enkele van de wereldhits die Take That scoorde in de jaren negentig. De Britse groep bestond oorspronkelijk uit vijf leden, onder wie Robbie Williams, maar ze doen het nu met drie. Robbie stapte in 1995 uit de band en Jason Orange verliet ze in 2014.

Take That bestaat in 2019 dertig jaar – jup, we worden officieel oud – en ze willen dit jubileum in stijl vieren. De band brengt daarom in november een best of-album uit, vier nieuwe singles én ze gaan opnieuw op tournee. Hun ‘Greatest Hits Live’-toer houdt gelukkig ook halt in ons Belgenlandje, meer bepaald in Paleis 12 op de Heizel in Brussel.

Nostalgie

Mark Owen, Gary Barlow en Howard Donald zullen ongetwijfeld veel vrouwen- én mannen harten sneller doen slaan met hun zeemzoete ballades. Zin in een serieuze vleug nostalgie en vooral een avond om samen met je vriendinnen lekker mee te kwelen? Noteer dan zeker vrijdag 14 juni in je agenda. Tickets zullen tussen de 66 en 117 euro kosten.

Er is een klein sprankeltje hoop dat ook Robbie Williams van de partij zal zijn. Hij zei vorig jaar in The Sun dat hij er alles aan zou doen om zijn voormalige bandleden te vergezellen. Fingers crossed! In tussentijd kan je hieronder genieten van een van hun allergrootste hits:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.