Home celebs ZIEN: Beyoncé doet fans dansen met haar #beforeiletgochallenge

ZIEN: Beyoncé doet fans dansen met haar #beforeiletgochallenge

Queen B deelde zonet haar allereerste Insta Story ooit!

Beyonce challenge
© Getty/ Instagram @beyonce

De meer dan 127 miljoen Instagramvolgers van Beyoncé wisten eerder vandaag niet wat ze zagen. Voor de allereerste keer ooit maakte Bey een verhaal op het sociale medium, en niet zomaar een. Ze lanceerde een heuse challenge waarmee we de komende dagen vermoedelijk rond de oren geslagen worden.

Before I Let Go

Vorige week kwam Beyoncés Netflixdocumentaire ‘Homecoming’ uit. Tegelijkertijd bracht Queen B een livealbum op uit waarop haar Coachella-optreden van vorig jaar integraal te beluisteren is. Op dat album staan echter ook twee bonustracks: ‘I Been On’ en ‘Before I Let Go’. Vooral die tweede song, die in de documentaire te horen is tijdens de aftiteling, slaat erg aan bij de fans.

‘Before I Let Go’ is eigenlijk een cover van een nummer uit de jaren 80 van de groep Maze. Beyoncé maakte er haar eigen versie van en voegde achteraan een leuk, dansbaar stukje toe. Het is op dat stukje dat ze haar fans uitdaagt hun beste moves te tonen en dat doen ze ook. Vanmorgen zagen Beys volgers plots onderstaande slide verschijnen in haar Instagram Story, waarna het popicoon volop video’s begon te delen van fans die steppen, sliden en droppen zoals zij zegt in het lied. Je kan de filmpjes nog tot morgenvroeg bekijken.

Dit is de eerste dansvideo die Beyoncé deelt op haar verhaal.

Zoals het geval was bij Drakes ‘In My Feelings’, vermoeden we dat we ook nu nog veel dansvideo’s te zien zullen krijgen. Misschien doen er wel weer celebs mee? Voor diegenen die zelf een poging willen wagen om op Beyoncés Instagram te geraken, is er hier een link naar het lied op Spotify. Het dansstukje begint rond de derde minuut. Succes!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.