Home FASHION & BEAUTY Beauty HEBBEN: deze budgetproof lipstick is momenteel de favoriet van Beyoncé

HEBBEN: deze budgetproof lipstick is momenteel de favoriet van Beyoncé

Volgens haar make-up artist blijven je lippen hiermee de hele avond flawless.

Als de visagist van Beyoncé zweert bij een make-upproduct omdat het zo goed blijft zitten, is dat volgens ons reden genoeg om het in huis te halen. Een wereldster als zij kan het zich immers niet veroorloven om met half vervaagde lipstick de rode loper op te wandelen. Als we daar dan nog eens bovenop gooien dat het een budgetproof lipstick is, ben je vast helemaal overtuigd.

Af en toe doet een internationaal beautyfenomeen als Sir John eens een van zijn geheime trucjes uit de doeken. Dankzij Well and Good weten we nu ook bij welk product de visagist van Queen Bey zweert om haar lippen flawless te maken: de nieuwe Rouge Signature Lipstick van L’Oréal Paris. Het is een vloeibare lipstick, maar wel met een matte finish. Je kan ‘m als matte lipstick dragen of er een streepje lippenbalsem overheen aanbrengen voor een eerder glanzend effect.

‘Wanneer ik een klant moet opmaken en ik weet dat ik haar nadien geen touch-up meer zal kunnen geven, dan kies ik voor dit product omdat ik weet dat ik erop kan vertrouwen’, vertelde Sir John tijdens een persevenement. ‘Ook al eet ze nog iets voor ze op de rode loper moet, ik weet dat deze lipstick blijft zitten, haar lippen niet uitdroogt of niet korrelig wordt.’ Beyoncé droeg de lipstick in de kleur ‘I Create‘ toen ze samen met manlief Jay-Z haar GLAAD Award in ontvangst nam. Een rozig bruine tint die beeldig staat bij zowel donkere als lichtere huidjes. Helaas is die specifieke tint in ons land (nog) niet beschikbaar, maar de kleur ‘I Empower‘ lijkt ons heel dicht in de buurt te komen.

Dat een wereldster voor een budgetproof product kiest, maakt ons altijd blij. De Rouge Signature Lipstick shop je voor maar € 14,99. En als Sir John zegt dat hij lang houdt, kan je ervan uitgaan dat je met één lipstick lang zal toekomen. Het lipproduct is bij ons nog maar vrij recent verkrijgbaar, maar we durfen wedden dat beautyliefhebbers er massaal zullen opvliegen.

Shop de Rouge Signature Lipstick hier.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.