Home celebs YES: Barbara Sarafian breidt haar ‘FoKKoF’-collectie uit met nieuwe items

YES: Barbara Sarafian breidt haar ‘FoKKoF’-collectie uit met nieuwe items

Beetje pit in je outfit.

Het lijkt erop dat Barbara Sarafian de ontwerpmicrobe helemaal te pakken heeft. Na haar passage in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ creëerde ze haar eigen ‘FoKKoF’-trui, maar die collectie zal binnenkort uitgebreid worden. Dat kondigt de actrice zelf aan via Instagram.

Barbara Sarafian werd niet ‘De Slimste Mens ter Wereld‘, maar haar deelname aan de quiz vormde wel de springplank naar haar eigen modemerk ‘FoKKoF‘. Die originele naam heeft Barbara te danken aan haar levensmotto ‘Fuck off’. Tja, ze is nu eenmaal een actrice/modeontwerpster met ballen aan haar lijf!

Nieuwe tote bag

Haar eerste collectie bestond uit twee truien – een grijs en een zwart exemplaar – voor ongeveer 60 euro. Helaas vlogen die items razendsnel de deur uit, en ook bij een tweede verkoop was de voorraad in no time uitverkocht. Maar Barbara stelt ons niet teleur, want op Instagram kondigt ze een nieuwe lading ‘FoKKoF’-items aan. In het bijhorende kiekje toont ze zelfs haar nieuwste ontwerp.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wij zijn alvast benieuwd welke nieuwe kledingstukken en accessoires ze binnenkort zal verkopen. Eén ding is zeker: wij houden haar website nauw in de gaten.

Lees ook: