Home FASHION & BEAUTY Fashion WISHLISTED: Barbara Sarafian brengt haar ‘FoKKoF’-truien op de markt

WISHLISTED: Barbara Sarafian brengt haar ‘FoKKoF’-truien op de markt

Helaas moeten we wel roet in het eten gooien...

De passage van Barbara Sarafian in ‘De Slimste Mens ter Wereld‘ zullen we niet snel vergeten. Met haar motto ‘Fuck off’ bezorgde ze ons meerdere keren een glimlach op het gezicht. Omdat haar leuze zo populair werd, liet Barbara de ontwerpster in zich los en creëerde ze haar eigen ‘FoKKof’-trui. Spotten wij daar het perfecte kerstcadeautje?

De droge humor van Barbara Sarafian viel duidelijk in de smaak tijdens haar deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld‘. De actrice gaf rake opmerkingen en ook haar levensmotto kon rekenen op heel wat lachende gezichten. Daarom verscheen de actrice vorige week met haar zelf ontworpen ‘FoKKof‘-trui in de finaleweek van ‘De Slimste Mens’.

Barbara liet alleen voor zichzelf een trui drukken, maar de humoristische actrice heeft nu ook een eigen website gelanceerd waar je haar truien kan bestellen. Voor een kleine 60 euro – inclusief verzendingskosten – kan je kiezen tussen een zwart en een grijs exemplaar. Helaas hebben we ook slecht nieuws…

Fuck off, ‘t is al uitverkocht

De truien zijn namelijk allemaal de deur al uit. Snif! Barbara lanceerde nog geen 24 uur geleden haar webshop, en in no time mocht ze het ‘Sold out‘-bordje al gebruiken.

#FoKKoF sweaters now available! Share the love or FoKKoF! Link in Bio. 😘

A post shared by Barbara Sarafian (@barbara.sarafian) on

De oplage was limited edition, maar we hopen dat Barbara haar voorraad toch nog gaat aanvullen. Fingers crossed!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.