Home celebs BEVESTIGD: Bab Buelens en Vincent Banic zijn een koppel

BEVESTIGD: Bab Buelens en Vincent Banic zijn een koppel

De vonk tussen 'Familie-'personages Guido en Emma sloeg dus ook in het echt over.

© VTM

We maakten eerder deze week al een klein vreugdesprongetje toen een wel heel vriendschappelijke foto van Bab Buelens (25) en Vincent Banic (31) op Instagram verscheen. Er werd op dat moment – en ook in het verleden – al gespeculeerd dat de twee een koppel zouden zijn. Gisteren bevestigde de actrice dat gerucht bij Qmusic.

Tijdens het radioprogramma van Jolien Roets vertelde Bab het nieuws in het Q-Beach House. De twee zijn al langer vriendinnen, dus het nieuws was voor Jolien geen verrassing. Ook wij hadden het al zien aankomen. Bab en Vincent speelden een koppel in ‘Familie’, en de vonk tussen Guido en Emma sloeg uiteindelijk ook in het echt over.

Toch liet het koppel in het verleden meermaals duidelijk weten dat ze geen gevoelens hadden voor elkaar: ‘Het is inderdaad zo dat veel kijkers denken dat er meer aan de hand is tussen ons, maar we zijn gewoon héél goeie vrienden. Ik denk dat je zo’n beetje een parallel kan trekken tussen Danira & Kobe Ilsen en Vincent & mij. Ook Danira en Kobe zijn supergoeie vrienden en krijgen te maken met praatjes’, liet Bab toen vallen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.