Home celebs ZIEN: Ashley Benson liet afgelopen week 2 minimalistische tattoos zetten

ZIEN: Ashley Benson liet afgelopen week 2 minimalistische tattoos zetten

Wij zijn vooral fan van het simpele design!

ashley benson
© Getty

Ga jij binnenkort een nieuwe tattoo laten zetten, maar ben je nog op zoek naar enkele ideetjes. Dan kan Ashley Benson je misschien wel inspireren. De ‘Pretty Little Liars’-actrice liet een paar dagen geleden twee nieuwe tatoeages zetten en wij zijn alvast fan van het resultaat.

Vorige week bracht Ashley Benson samen met haar beste vriendin Tara een bezoekje aan JonBoy, een tatoeëerder die erg geliefd is bij heel wat celebs. De ‘Pretty Little Liars’-actrice liet samen met haar vriendin een matching tattoo zetten en daarnaast liet Ashley meteen nog een tweede ink zetten.

Samen met Tara koos ze voor het opschrift ‘pommes frites’ en zowel de actrice als haar vriendin lieten het tekstje op hun arm zetten. ‘Ik ben gek op frietjes en Tara ook. Bedankt @JonBoyTattoo’, schreef Benson op haar Instagram Stories. Je favoriete gerecht op je lichaam tatoeëren is niet voor iedereen weggelegd, maar we moeten toegeven dat het wel origineel is. En we kunnen haar uiteraard ook geen ongelijk geven, want ook wij kunnen frietjes van de frituur maar moeilijk weigeren.

California

Verder is het niet bij één tattoo gebleven, want de vriendin van Cara Delevingne liet meteen nog een tweede exemplaar zetten. Zo koos ze voor ‘ California’ op het midden van haar rug en dit in een heel fijn geschrift. Het is bovendien niet de eerste keer dat Ashley bij JonBoy langsgaat. Zo liet ze in augustus vorig jaar enkele tattoos zetten samen met Cara. Toen koos ze voor het woord ‘squish’ boven haar heup en de initialen ‘CD’ vlak onder haar oksel.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.