Home celebs Anna Nooshin en haar vriend Danny zijn na 13 jaar uit elkaar

Anna Nooshin en haar vriend Danny zijn na 13 jaar uit elkaar

Het koppel heeft het nieuws van hun break-up zelf bekendgemaakt op Instagram.

Instagram: annanooshin
Anna Nooshin

De Nederlandse modeblogger Anna Nooshin en haar vriend Danny Roumimper hebben besloten om na dertien jaar een punt te zetten achter hun relatie. Dit heeft het koppel zelf bekendgemaakt op Instagram.

Anna Nooshin (31) is na dertien jaar uit elkaar met haar vriend Danny. Ze liet het nieuws aan haar volgers weten via een foto op haar Instagramaccount. ‘Er is geen sprake van sensatie, we hebben mega veel respect voor elkaar en er is veel liefde tussen ons. Hoe verdrietig het ook is, het gaat goed met ons beiden. We zijn samen opgegroeid, hebben samen onwijs veel meegemaakt en de plek voor hem in mijn hart is forever groot. Ik gun hem alles op de wereld. Ik weet dat jullie hierin onze privacy verder zullen respecteren.’

Ook Danny heeft het nieuws van hun break-up bekendgemaakt op sociale media. ‘Jouw liefde was een geschenk en ik ben je dankbaar voor alle mooie momenten in mijn leven. Ik heb mega veel respect voor jou en ik gun je de wereld. Je hebt een speciaal plekje in mijn hart, maar voor nu scheiden hier onze wegen’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.