Home FASHION & BEAUTY Blogster Anna Nooshin lanceert eigen swimwear-collectie bij Hunkemöller

Blogster Anna Nooshin lanceert eigen swimwear-collectie bij Hunkemöller

Fast-forward naar de zomer, please!

Instagram: @annanooshin / Linda Stulic
Na een succesvolle eerste lingeriecollectie mag blogster Anna Nooshin nu ook een eigen swimwear-collectie voor modelabel Hunkemöller ontwerpen. En de foto die ze vanmorgen op Instagram deelde om die collab aan te kondigen, ziet er alvast veelbelovend uit. Fast-forward naar de zomer, please!

De zomer is nog maar net voorbij of blogster / girl boss / Instagramicoon Anna Nooshin doet ons nu al opnieuw hunkeren naar eindeloze dagen op het strand in onze favoriete bikini. En die bikini komt, als het van de brunette zelf afhangt, gewoon uit de swimwear-collectie die ze zelf voor Hunkemöller mocht ontwerpen.

Het is misschien nog wat vroeg, maar staat nu al op onze summer wishlist: het 'Mad Love'-badpak uit de Anna Nooshin for Hunkemöller-collectie. 'Ik ben dol op een ouderwetse Pamela Anderson-achtige fit,' vertelt Anna tijdens een interview met Hunkemöller. 'Hoog uitgesneden, en van wat sideboob ben ik absoluut niet vies. Ik denk dat een goed badpak je lichaam echt heel mooi kan laten uitkomen.'

 

A photo posted by Anna Nooshin (@annanooshin) on

Verder wilde Anna met de collectie, die vanaf februari 2017 in de rekken ligt, vooral een gevoel van empowerment, effortless sexy en comfort meegeven. 'Bij badkleding vind ik comfort het allerbelangrijkste en daarom hebben we in deze collectie heel veel rekening gehouden met het functionele aspect. Vrouwen met grotere borsten maar een smalle taille kunnen alle bandjes zelf knopen en verstellen en ook de broekjes zijn extra klein, een primeur voor Hunkemöller.' Wij kunnen niet wachten!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.