Home celebs KERSTCADEAUTJE: Taylor Swift lanceert vandaag haar 9de album ‘Evermore’

KERSTCADEAUTJE: Taylor Swift lanceert vandaag haar 9de album ‘Evermore’

Als extraatje geeft ze meteen ook de videoclip voor het nummer 'Willow' vrij.

taylor swift negende album
© Getty

Als je dacht dat Taylor Swift ons niet meer kon verrassen dit jaar, dan heb je het mis. Enkele uren geleden kondigde de zangeres via Instagram aan dat ze vanavond haar negende album ‘Evermore’ op ons loslaat. Je hoeft dan ook geen twee keer te raden wat wij straks gaan doen.

2020 zit er bijna op, maar Taylor Swift heeft nog een laatste (?) verrassing voor al haar fans. De zangeres kondigde namelijk op Instagram aan dat ze vanavond haar negende album ‘Evermore’ lanceert. Het is al het tweede album dat Taylor dit jaar de wereld instuurt en zelf noemt ze het het zusje van ‘Folklore’, haar achtste album dat in juli gereleased werd.

Zusje van ‘Folklore’

‘Al sinds ik dertien was, keek ik ernaar uit om 31 te worden, want het is mijn lievelingsgetal maar dan omgedraaid. Dat is ook meteen de reden waarom ik jullie hier nu mee wilde verrassen. Jullie hebben mij altijd gesteund en aan mij gedacht op mijn verjaardag, dus nu is het mijn beurt om iets terug te doen’, klinkt het onder een van de meest recente Instagramfoto’s van de zangeres.

Naast haar 31ste verjaardag, die binnen drie dagen is, heeft Taylor nog een reden om ‘Evermore’ deze maand te lanceren. De feestdagen zijn namelijk in aantocht en die zullen er helaas anders uitzien dan we gewoon zijn. ‘Deze kerstperiode zal voor velen van ons erg eenzaam zijn. En voor diegenen onder ons die – net zoals mij – toevlucht zoeken tot muziek om met het gemis om te gaan: deze is voor jullie.’

In totaal staan er vijftien nummers op het negende album van Taylor Swift. Koop je de deluxe-editie? Dan krijg je er nog twee extra nummers bij. De zangeres voorziet haar fans dit jaar dus van een erg mooi kerstcadeautje, maar hier stopt niet. Naast haar negende album geeft Taylor Swift om middernacht (ET), dus om 6u ‘s morgens bij ons, ook meteen de videoclip van ‘Willow’ vrij. Wij weten wat te doen straks!

Lees ook: