Home Uit & thuis WOW: zo geweldig ziet een vliegticket van bijna 20.000 euro eruit

WOW: zo geweldig ziet een vliegticket van bijna 20.000 euro eruit

Jaloers!

Vliegen in eerste klasse: wij kunnen er – op het moment dat we in ons stoeltje in economy geperst zitten – alleen maar van dromen. Want eerlijk? Die tickets zijn bijna onbetaalbaar. Vlogger Casey Neistat kreeg onlangs een gratis ticket first class aangeboden – en dat was er eentje met een duizelingwekkende prijskaartje.

Zestienduizend pond (omgerekend zo'n € 18.500), dat is hoeveel het first class ticket van Dubai naar New York City gewoonlijk kost. Vlogger Casey Neistat mocht zijn beide pollekes eens kussen, want hij krijg zo'n ticket helemaal gratis. Zijn heerlijke vliegervaring – inclusief free goodies, een flatscreen en een persoonlijke butler, legde hij vast op onderstaande video.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Veertien uurtjes heeft Casey in de lucht gespendeerd, terwijl hij van de luxe van first class genoot. Wij zijn bij deze lichtelijk jaloers: die jetlag nemen we er maar al te graag bij!

Lees ook: