Home Uit & thuis Vanaf morgen tickets voor Tomorrowland: wees er snel bij

Vanaf morgen tickets voor Tomorrowland: wees er snel bij

Corbis
Vanaf morgen kan je tickets kopen voor de koningin der dancefestivals: Tomorrowland. Laat het alarm van je gsm morgenmiddag om 11 uur – of een beetje vroeger, kwestie van zeker te zijn – dus zeker afgaan, want dan start de verkoop. En ook al zijn er dit jaar twee kansen om te gaan, je kan maar beter snel handelen om zeker te zijn van je favoriete weekenduitstap. Welcome to the jungle.

10 jaar. Zo lang bestaat Tomorrowland al. Dat is ongeveer even lang als dat leuke zomerjurkje dat haar vaste plekje in je kast heeft. En laat dat nu de ideale outfit zijn voor jouw weekendje raven in Boom deze zomer. Tomorrowland heeft dit jaar twee edities, tijdens twee opeenvolgende weekends, zodat niemand het feestje moet missen. Want een dubbel festival betekent een dubbel aantal tickets. De helft ervan gaat morgen in verkoop mét korting, enkel en alleen voor de Belgen. Joy! En als je morgen naast je kans grijpt, kan je nog altijd wachten tot 15 februari, want dan gaan de andere tickets online voor de hele wereld.

Maar let op!

Want voor je iets kan kopen, moet je geregistreerd zijn. En dat kan je dus maar beter vandaag al doen. Voor 18u om precies te zijn. Want daarna kan het niet meer. Dus go go go!

Tips

Om je aankoop morgen sneller te laten verlopen, hebben we nog een enkele tips:

1. Hou de bevestigingsmail van je registratie bij de hand, want je hebt de gegevens nodig tijden de verkoop.

2. Beslis vooraf al in welk weekend je wil gaan. Want hoe graag we ook willen, je kan geen twee keer naar Boom gaan.

3. Zorg dat je je eigen correcte gegevens en die van je vrienden bij je hebt, want je moet de tickets personaliseren.

4. Neem al eens een kijkje op de online shop, zodat je helemaal voorbereid bent.