Home Uit & thuis OMG: er komt een musical van ‘Friends’

OMG: er komt een musical van ‘Friends’

'I'll be there for youuu!'

GIPHY
Laat alles vallen waar je mee bezig bent, want 'Friends' komt gewoon naar de planken! De laatste aflevering werd dertien jaar geleden uitgezonden, maar wij krijgen nooit genoeg van Monica, Chandler, Joey, Phoebe, Ross en Rachel. 

In New York zijn enkele geniale makers momenteel bezig met het scenario van 'Friends! The Musical'. No joke! Er wordt echt een muzikale parodie gemaakt van onze favoriete serie uit de nineties. 

Tobly McSmith – de man achter de musicalparodieën 'Full House' en 'Katdashians! (nee, dat is geen schrijffout) The Musical' – heeft enorm veel zin om zijn schouders onder dit project te zetten. Volgens hem gaan we zeker kunnen meezingen met 'Oh. My. God. It's Janice!', 'Smelly Cat' en natuurlijk ook 'We'll Always Be There For You'. 

via GIPHY

De parodie is helaas geen officiële productie van de programmakers van 'Friends'. Wij zijn alvast benieuwd welke acteurs onze lachspieren op de proef zullen stellen. De musical is vanaf het najaar te zien in het Trias Theatre in New York en vanaf juni zijn de tickets beschikbaar. Iemand zin in een tripje naar New York?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.