Home Uit & thuis Must sees op tv!

Must sees op tv!

Corbis
Geen bal op de tv? Think again! Elke maandag geeft Flair je leuke tv-tips voor een gezellig avondje niks doen. Neem die popcorn en dat warme, fluffy dekentje al maar bij de hand.

Tv-tip: Big Tips Texas

Big Tips Texas

Wat? In de nieuwe realityreeks Big Tips Texas gaan enkele hartsvriendinnen aan de slag als serveersters in een breastaurant, een restaurant waar de bediening niet veel om het lijf heeft. Hun doel? Met het geld dat ze verdienenTexas achterlaten en andere oorden opzoeken. You go, girls!

Zeker kijken want…

Het is aandoenlijk om te zien met hoeveel overgave de sisterhood zich van haar beste kant laat zien in het restaurant. Dat ze daarbij geen scherpe tong schuwen, bewijst de temperamentvolle Morgan Adler: 'Take your ghetto ass hoops out, you trashy ass bitch!' Niet voor gevoelige kijkers, maar wel heerlijk ontspannende trash tv.

Big Tips Texas – MTV – vanaf dinsdag 4 februari, 20.45

Tv-tip: I Don't Know How She Does It

I don't know how she does it

Wat? Even herkenbare als grappige komedie waarin Sarah Jessica Parker in de huid kruipt van een een drukbezette manager die haar uiterste best doet om werk, kids en hubbie te combineren. Gelukkig ziet ze er zelf nog de humor van in.

Zeker kijken want…

Werkende moeders verdienen meer aandacht! En we missen Sarah Jessica (hier in voltijdse Carrie-modus) sinds we voor de derde keer de dvd-box van Sex and the City helemaal hebben uitgekeken.

I Don't Know How She Does It – Vijf – donderdag 6 februari, 20.35

Bekijk de trailer hier:

Tv-tip: The Voice van Vlaanderen

The Voice van Vlaanderen

Wat? Jaargang drie van de populaire zangwedstrijd. De format blijft ongewijzigd: de deelnemers doen een blinde auditie waarbij de coaches alleen op hun muzikale gehoor kunnen vertrouwen. Na zes weken audities volgen de battles om uiteindelijk te knallen in de liveshows die zullen bepalen wie de opvolg(st)er wordt van Paulien Mathues.

Zeker kijken want…

Regi is een van de coaches dit jaar! The Voice lijkt misschien een zoveelste talentenjacht, maar het werkt verbazend goed. Vooral tijdens de audities is het uitkijken naar de eerste kippenvelmomentjes. En hebben we al gezegd dat Regi meedoet als coach? Het wordt de max! 

The Voice van Vlaanderen – VTM – vrijdag 7 februari, 20.35

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.