Home Uit & thuis FAMILIE: is Simon de nieuwe opvolger van June?

FAMILIE: is Simon de nieuwe opvolger van June?

'Ik hoop dat de kijkers Simon niet gaan haten'

Instagram @vtmfamilie
We zaten vrijdagavond allemaal op het puntje van onze stoel: gaat de bomma dood of wordt ze op miraculeuze wijze weer wakker? Gisteren werden we uit ons lijden verlost. Maar nu rest ons nog één vraag. Beste Simon, heb jij de bomma vergiftigd? 

OEF! De bomma is dan toch niet dood! We kunnen dus weer met een gerust hart naar 'Familie' kijken. Of toch niet helemaal… Want krijgt de familie Van den Bossche nu te maken met een June 2.0? 

'Heerlijk toch', lacht Braam Verreth, die Simon speelt in de serie. 'Het is wel duidelijk dat het de komende weken serieus gaat stormen bij de familie.' 

Nieuwe June

In de seizoensfinale van vorig jaar werd de verschrikkelijke June Van Damme vermoord door Cédric. Elke 'Familie'-kijker ontwikkelde na verloop van tijd een serieuze haat voor June. Ze hield ervan om het leven van de familie Van den Bossche zuur te maken. Een vergiftiging hier en een aanrijding daar, June was er niet vies van. 

Maar nu we eindelijk van haar verlost zijn, staat er alweer een wraakzuchtig persoon voor de deur: Simon Van den Bossche. 

'Simon is een goede jongen', vertelt Braam. 'Maar hij is nogal onhandig en enorm breekbaar. Hij wil er gewoon bij horen en daar heeft de jongen alles voor over.' 

Ik hoop dat de kijkers Simon niet gaan haten. 

En terwijl Braam dat hoopt, duimen wij vooral voor een goede gezondheid voor de bomma. 

 

Oef! De bomma is wakker!

Een foto die is geplaatst door VTM familie (@vtmfamilie) op

Bron: Dag Allemaal

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.