Home Uit & thuis Een dagje shoppen én relaxen in Antwerpen of Mechelen

Een dagje shoppen én relaxen in Antwerpen of Mechelen

Veer
Een dagje shoppen in Mechelen of Antwerpen kan ontzettend deugd doen, zeker nu de nieuwe zomercollectie in de winkel ligt. Zo’n koopjesjacht is daarnaast wel erg vermoeiend, dus wat is er beter dan een bezoekje aan een beautysalon vooraf of achteraf? Boek nu deze ontspannende dag in Antwerpen of Mechelen, inclusief een glas cava, peeling en massage .

Een ontspannend bezoek aan Beauty and Nails

Beauty and Nails is een beautysalon in het stadscentrum waar persoonlijke verzorging op de eerste plaats komt. Het interieur straalt hier een warme en rustige sfeer uit. Perfect om even helemaal te relaxen en je eens goed te laten verwennen! Leuk detail: in Antwerpen is een duomassage mogelijk in dezelfde ruimte, in Mechelen is dat alleen mogelijk in twee afzonderlijke ruimtes.

Wat houdt deze aanbieding via TravelBird in?

Je boekt dit arrangement nu voor € 39 in plaats van € 65  per persoon.

Dit arrangement omvat :

  • Bezoek aan een beautysalon in Antwerpen of Mechelen
  • Ontvangst met een glaasje cava
  • Keuze tussen een rugpeeling gevolgd door een rug-/schoudermassage OF een voetpeeling gevolgd door een voetmassage en pedicure

Hoe werkt het?

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de TravelBird-website. Je betaalt op de TravelBird-website via Bancontact/MrCash, DirectEbanking, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer.

Dagje shoppen én relaxen

Je koopt op de website van TravelBird een waardebon (met daarop een unieke code) voor € 39 per persoon. Deze waardebon krijg je per mail toegestuurd en print je zelf uit. Vergeet de waardebon niet mee te nemen naar Beauty and Nails, het is immers je bewijs van betaling! Je kan de waardebon gebruiken tot 6 maanden na aankoop. Let op: het is noodzakelijk je arrangement minimaal 14 dagen op voorhand te reserveren door te bellen naar 0032 476 32 15 61 of te mailen naar vanessa.bakelmans@gmail.com.

Aanbieding online t.e.m. 17 augustus 2015. Info en voorwaarden op Shedeals.

Flair Shedeals logo