Home Uit & thuis Dakloze man zingt prachtige versie van ‘All of me’

Dakloze man zingt prachtige versie van ‘All of me’

YouTube SpikeFe
Straatmuzikanten en bedelaars: je ziet ze in de meeste grote steden. De ene keer geven we hun wat kleingeld, de andere keer lopen we hen zonder meer voorbij. Maar deze dakloze man bewijst dat we misschien toch wat vaker moeten blijven staan om te luisteren.

All of me is een van de mooiste ballades van het afgelopen halfjaar. John Legend heeft er dan ook een dikke hit mee te pakken. Maar ook deze dakloze man zou wel eens op weg kunnen zijn naar een mooie toekomst dankzij het liedje. Will sing for food staat er op zijn bordje te lezen, maar zelfs zonder de belofte van een lekkernij haalt hij zijn mooiste zangkunsten boven. Al is mooi een understatement: hij heeft echt een klok van een stem. Zijn uiteindelijke beloning? Een zak Doritos.

Soms is het niet de dakloze die een ander kippenvel bezorgt, maar wordt de dakloze in de watten gelegd. Deze drie studenten geven het voorbeeld. En ook deze twee mannen bezorgen tal van daklozen een ongelooflijke dag.

Gedumpt zes weken voor je trouwfeest? Deze verdrietige bruid maakte er toch nog een feest van voor daklozen.

Maar dat het leven van een dakloze niet altijd zo mooi is, bewijst dit filmpje misschien nog het allerbeste. Want zou jij een van je familieleden herkennen als die zich vermomde als dakloze?