Home Uit & thuis CUTE: natuurfotograaf spotte beertjes die elkaars pootje vasthouden

CUTE: natuurfotograaf spotte beertjes die elkaars pootje vasthouden

De wonderen der natuur!

Lewis Kemper
Je porties 'oooh''s en 'aaah''s voor vandaag nog niet gehad? Daar brengen we bij dezen maar al te graag verandering in! Natuurfotograaf Lewis Kemper kon zijn ogen niet geloven toen hij twee jonge welpjes met hun mamabeer in de oceaan zag staan.

Als een natuurfotograaf getuige is van een bijzonder tafereel, haalt hij zijn grootste lens boven. En als die natuurfotograaf Lewis Kemper heet, dan doet hij dat ook bij bijzonder schattige natuurtaferelen. De 62-jarige Amerikaanse natuurfotograaf spotte in het Lake Clark National Park in Alaska twee kleine beertjes met de klauwen in elkaar. Ze leken toe te kijken hoe hun mama op jacht was naar eten voor hun hongerige buikjes.

Lewis gidste een rondleiding in het natuurpark wanneer hij de twee beertjes in deze schattige pose zag staan. Hij had zo'n 20 seconden om het beeld vast te leggen, vertelde de fotograaf aan MailOnline. Dan lieten ze elkaar weer los. Hij was zo'n zes meter van de beertjes verwijderd, maar dat trokken ze zich helemaal niet aan. In het natuurpark zijn de dieren gewend aan de aanwezigheid van mensen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees meer: