Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Laura Vleugels

Onze tweede trouwcollectie With Love in samenwerking met LolaLiza hangt nu in de winkel.

Eva’s edito: ‘Onze lezeressen waren het beste bewijs dat de looks iedereen doen stralen’

Onze tweede trouwcollectie With Love in samenwerking met LolaLiza hangt nu in de winkel. De launch party was alvast een groot succes!

Vorige week lanceerden we onze tweede trouwcollectie (met ook prachtige outfits voor party guests) With Love samen met LolaLiza. Daar hoorde uiteraard ook een launch party bij. En wat een juweeltje van een dag was dat weer! Het zijn dagen waar ik zoveel energie van krijg dat ik er weer een hele tijd op dubbele snelheid van draai. (Dus collega’s, sorry voor al de uitnodigingen voor brainstorms in jullie agenda.)

We organiseerden weer een ‘net echt’ trouwfeestje met de creatieve duizendpoten van Salon Weddings, deze keer in het prachtige Bleyckhof. Prachtig, zelfs ondanks de weersomstandigheden. De dag voor ons event viel er sneeuw. De dag zelf bakken regen. De parkeerplaatsen veranderden in een modderpoel. Ik had met mijn witte laarzen dus een uitstekende outfitkeuze gemaakt. Maar het weer hield de gasten niet tegen.

En binnen werd het in een mum van tijd lekker warm en sfeervol. Een sfeervol muzikaal onthaal door Another String Quartet (Bridgerton-vibes!) Overal bloemen (dank je, Annelies van Arima Styling), een glaasje mimosa of bubbels en prachtig geklede gasten (ja, de modejournalisten en influencers stellen niet teleur). De hapjes waren betoverend mooi en ook lekker (dank je, Quiché) .

En dan moest het hoogtepunt nog komen. Ons modeteam organiseerde een fantastische catwalkshow met de mooiste lezeressen. Ze waren de beste ambassadrices voor deze collectie en het beste bewijs dat de looks iedereen doen stralen. Ze wandelden als echte professionals en er kon zelfs nog een TikTokdansje af achteraf (volg je ons daar al?). Het publiek was onder de indruk en ze kregen een oorverdovend applaus. Kippenvel! Voor ons is die dag de lente al begonnen. De collectie hangt nu in de winkel, hopelijk vinden jullie ze even leuk als wij.

Achter de schermen

Retro skipak.

Retro skipak.

Retro skipak.

Lezeres Laura kreeg het – nu retro – ­skipak van haar ­mama. ­Geweldig, die kleurtjes! Zo zie je maar: alles komt terug. ­Bekijk meer moois op blz. 28 in je Flair.

Nieuw adresje.

Nieuw adresje.

Nieuw adresje.

Een nieuw adresje in ­Berchem? Dat moest ­redactrice Laura meteen testen! Zij ging voor de flat white, zoontje Ezra twijfelde tussen de chai latte en de babychino. Ontdek dit adresje naar ons hart op blz. 65 in je Flair.

Marrakech.

Marrakech.

Marrakech.

Reisjournaliste Marie was al héél vaak in Marrakech. De linkerfoto werd in 2018 genomen, de andere is van dit jaar. Maries beste tips lees je op blz. 67 in je Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier is voor iOS en hier voor Android <<<

Lees ook:

bruid evas edito
evas edito jobhoppers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '