Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘En ik was al één contactlens armer.’

Eva’s edito: ‘Drie tellen later ging ik volledig ondersteboven in de wildwaterbaan’

Hoofdredactrice Eva trok voor onze badpakkenshoot naar een waterpretpark, en haalde daar nog eens het kind in zichzelf naar boven. Alleen verliep dat een tikkeltje anders dan verwacht…

‘Onze badpakkenshoot in een waterpretpark deze week is gewél­dig. Bij gebrek aan échte zomer kwam dit aardig in de buurt. Ons team kreeg het tropische zwempark voor zich ­alleen en dat moet zo’n beetje een kinderdroom van mij geweest zijn. ­Alleen… het is een KINDERdroom voor een reden. Als volwassene beleef je die glijbanen en wildwaterpret toch net iets anders. Ik probeerde het onlangs nog eens met mijn dochter en ik ben heel blij dat daar geen fototeam van Flair bij aanwezig was.

Toen we voor haar een reddingsvestje gingen halen, gniffelde de redder nog: “Jij ook een, mevrouw?’ ‘I’m fine!’ zei ik overmoedig. Wist ik veel. Drie tellen later ging ik al volledig ondersteboven in de wildwaterbaan en was ik al één contactlens armer. Niet zwemmen met je lenzen in, ik hoor het mijn opticien nog zeggen. Zonder scherp zicht werd het nog een tikje spannender. Want hoe ging dat ook alweer, je in zo’n buis heffen om dan elegant naar beneden te ­glijden? Wat was ook weer de oplossing tegen een straffe sinusspoeling als je uit zo’n glijbaan komt? En wat als ik simpelweg halverwege zo’n buis zou blijven steken, ook al was mijn ‘glijvlak’ aanzienlijk groter geworden sinds mijn zesde? Loslaten bleek letterlijk en figuurlijk de oplossing.

Na nog wat onfortuinlijke buitelingen speelde ik piraat (zo zag ik er onder­tussen wel uit) in het golfslagbad en mijn dochter schaterde het uit. Brengt me naadloos bij een ander artikel in deze Flair, waarin auteur Nele Reymen een antwoord probeert te geven op de vraag: “Ben ik een goede moeder?” en nog vele andere FAQ’s over het moederschap (blz. 44 in je Flair). Wel, als het moederschap betekent af en toe gewoonweg kopje-onder gaan en dat dan flink kunnen relativeren, dan denk ik dat het antwoord “ja” is.’

Achter de schermen

Glas cava.

Glas cava.

Glas cava.

Moderedactrice Chloë: ‘Fotograaf Karmen en ik werden wel heel ­hartelijk ontvangen in Ina’s atelier. Lees: er stonden lekkere gebakjes en een glas cava klaar. Akkoord, het was nog best vroeg, maar een geslaagde shoot mag worden gevierd, toch?’ Check de foto’s op blz. 51 in je Flair.

Cocoon Village in Corsica.

Cocoon Village in Corsica.

Cocoon Village in Corsica.

Reisjournalist Marie: ‘Een luxeversie van kamperen, daar ben ik altijd voor te vinden. Cocoon Village in Corsica vond ik een droom. Je slaapt er in een doorzichtige dome met zicht op de natuur. Ook de ligging is uniek: tussen een mooi meer en ­indrukwekkende bergen.’ ­Ontdek dit plekje en meer vanaf blz. 64 in je Flair.

Voetmaskertje.

Voetmaskertje.

Voetmaskertje.

Een van de vele voordelen van thuiswerk: je kan tijdens het werken een voetmaskertje (of twee) uittesten. Je leest de review van beautyredactrice Charlotte op blz. 36 in je Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier is voor iOS en hier voor Android <<<

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '