Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Marie kent écht leuke natuurhuisjes en Charlotte kon me wél vertellen welke krultang goed is.’

Eva’s edito: ‘Trends check ik eerst bij collega’s’

Deze week lees je in je Flair alles over de-influencen, want worden we niet stilaan allemaal een beetje moe van al het influencen op alle kanalen? Ook met vriendinnen heeft hoofdredactrice Eva een whatsappgroepje waarin ze de-influencen.

‘Terwijl ik het stuk over de-influencen lees, hoor ik op de achtergrond thuis een YouTubester allerlei producten ge-wél-dig ver­klaren. We worden stilletjes aan een beetje moe van dat influencen op alle kanalen, omdat we meer dan eens merken dat wat als een wondermiddel wordt aangeprezen voor jezelf gewoon niet werkt. Ik val er ook wel eens voor, zeker wat beautyproducten betreft. Zo ben ik de trotse ­eigenaar van een wonderbaarlijk poeder dat je huid onzichtbaar perfec­tioneert (ik heb zo’n beetje een net-in-de-bloem-geniest-look) en de ­krultool die in drie tellen Instagramhaar belooft (verbrande vingers en een soort van kreuk in mijn haar).

Met vriendinnen heb ik een whatsappgroepje waarin we ook de-influencen. We sturen daar dan in welke fashionval we trapten en van welke mascara we een instant oogontsteking kregen. Kwestie van de anderen te behoeden voor dezelfde koopfout. Maar we delen ook de succesverhalen. Want mijn vriendinnen zijn wat dat betreft voor mij de beste influencers. En mijn collega’s. Wil ik ergens een trend achterna, dan check ik dat eerst bij hen. Marie weet welke natuurhuisjes wél leuk zijn en welke, euhm… meer een composttoilet met dak. Charlotte kon me wel vertellen welke krultang goed is. Ina heeft ­zowat over elk seksspeeltje al een review geschreven (ook op Flair.be), dus ook op dat vlak is het scoren.

Zijn wij bij Flair dan geen influencers? Misschien is het goed dat ik dat nog eens uitleg. Wij tippen alleen waar we zelf oprecht enthousiast over zijn. Vinden we iets niet goed, dan zal het gewoon niet in Flair verschijnen. We testen en proberen daarom heel veel (ja, leuke job!). En natuurlijk hebben we ook betalende relaties met merken. Dan staat dat steeds aangegeven, dat het een samen­werking is. De favorieten hiernaast ga ik dus zelf ook smeren, dragen en koken. Effe appen naar de vriendinnen.’

Achter de schermen

Kunstwerk.

Kunstwerk.

Kunstwerk.

Acteur Tijmen Govaerts poseert voor een kunstwerk dat hij van zijn ouders kreeg: ‘Ik vind woorden in kunstwerken vaak leuk, omdat je er nog langer over kan nadenken.’ Lees zijn verhaal over kwetsbaarheid op blz. 54 in je Flair.

Plantaardige melk.

Plantaardige melk.

Plantaardige melk.

Redactrice Charlotte: ‘’s Ochtends mijn latte ­maken is mijn favoriete momentje van de dag. Ik heb vrijwel elke soort plantaardige melk uitgetest, en dat was geen straf.’ De beste keuze voor in je koffie ontdek je op blz. 70 in je Flair.

Talloze outfitwissels.

Talloze outfitwissels.

Talloze outfitwissels.

Moderedactrice Chloë: ‘Voor onze fotoshoot in PAKT mochten we een kantoorruimte van MMBSY inpalmen. Het kantoor zag er na tal­loze outfitwissels redelijk ontploft uit. Sorry, not sorry...’ Bewonder het resultaat op blz. 24 in je Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier is voor iOS en hier voor Android <<<

My Jewellery armband

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '