Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Op zaterdag 2 en zondag 3 april kan je opnieuw shoppen met korting op onze Flair Chillax in Maasmechelen Village.

Eva’s edito: ‘Aan een lantaarnpaal hangen was een poging om overeind te blijven’

Op zaterdag 2 en zondag 3 april kan je opnieuw shoppen met korting op onze Flair Chillax in Maasmechelen Village. Hoofdredactrice Eva spendeerde er alvast een dagje met de collega’s. Al was dat niet zonder horten en stoten.

Voor deze Flair mocht ik opnieuw een dagje naar Maasmechelen met collega’s Chloë, Catherine, Demi en fotografe Laura. Zalig vind ik dat elke keer. Het is eventjes rijden, maar zodra ik er ben, is mijn humeur top. Samen winkel in en uit om een look samen te stellen, passen, fotograferen, filmen, reels maken en dan als beloning een late (in dit geval érg late) lunch. Niet slecht als werkdag, toch?

Wat je ziet op de foto’s, is dus best echt. Drie collega’s die vrolijk samen gaan shoppen. Instaperfect! Wat je niet ziet op de foto’s: dat de zon wel schijnt, maar dat het eigenlijk echt heel koud was. Modellen moeten het ook kunnen, bij 4 °C in een vrolijke zomerjurk poseren alsof het lekker warm is. Maar toen ik het Chloë zag doen in haar groene party dress, bibberde ik mee in haar plaats.

Wat je ook niet ziet: de knotsgekke windvlagen. Er was die dag namelijk een storm voorspeld. Ik die zogezegd nonchalant aan een lantaarnpaal hang voor de foto? Nee, hoor, dat was daadwerkelijk een poging om overeind te blijven. Een deel van mijn styling ging net na het fotograferen vliegen. En dan moet je je onze kapsels op ongeveer drie vierde van de foto’s voorstellen.

Wat je ook niet ziet: de gigantische lunch (extra frietjes!) die we om 16 uur gegeten hebben wegens totaal uitgehongerd. Het weer zou nog slechter worden, dus we wilden alles graag gefilmd hebben voor de regen met bakken naar beneden kwam. Dat gebeurde gelukkig pas uren later, toen ik in de auto naar huis zat.

Wat je ook niet ziet op de foto’s: dat ik deze keer wél eens de zelfbeheersing had om niet de hele outfit ook daadwerkelijk te kopen. Als je je bankkaart bovenhaalt telkens wanneer je op de set iets moois ziet, wordt dit namelijk een job waarbij je meer uitgeeft dan je verdient. Maar damn, als ik de foto’s terugzie, droom ik toch een beetje van die rok. Bon, ik zie jullie daar dan opnieuw op 2 of 3 april, zeker? Ik vrees dat ik mijn zelfbeheersing dan thuislaat.

Achter de schermen

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Allemaal blije gezichten bij het Flairteam, want ook dit keer scoorden zij dé topstukken in Maasmechelen Village. Check op blz. 33 waar je moet zijn voor de meest fashionable deals.

Eenoudergezin

Eenoudergezin

Eenoudergezin

Drie singles vertellen eerlijk hoe het er in hun eenoudergezin aan toegaat. Fotografe Laura schoot de mooiste beelden bij de reportage. Je leest de verhalen vanaf blz. 52.

Supergezellige Treehouse

Supergezellige Treehouse

Supergezellige Treehouse

Lezeres Femke: ‘In augustus wonnen wij met de Flair Friendship Day een verblijf in Warredal. We logeerden in de supergezellige Treehouse. Graag willen we Flair nogmaals enorm bedanken voor de leuke prijs, want we zijn er helemaal tot rust gekomen, en dat was exact wat we nodig hadden.’

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '