Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vanaf vandaag ligt onze betaalbare With Love-trouwcollectie met LolaLiza in de winkel.

Eva’s edito: ‘Je hoeft niet failliet te gaan om je droomfeest te hebben’

Vanaf vandaag ligt onze betaalbare With Love-trouwcollectie met LolaLiza in de winkel. Je kan deze week ook onze trouwspecial boordevol tips in huis halen.

Twee jaar geleden deden we al eens de generale repetitie. We zochten een locatie, maakten een gastenlijst, boekten de catering, ik kocht een leuke jurk en toen we de dj zochten, ging de wereld op slot. Daaaag trouwfeest van onze dromen. Een jaartje later annuleerden we opnieuw.

Ik ben erg flexibel wat trouwen betreft. Het mag lekker ontspannen, kleinschalig, zonder veel gedoe. Maar wat ik niet wil opgeven, is de gastenlijst en het gezellig samen dansen en eten. Of dat nu op blote voeten is of in designer heels. Dit jaar zal het eindelijk lukken. We zoeken opnieuw naar een dj en de uitnodigingen gaan eindelijk op de post. De jurk heb ik al twee jaar niet meer gezien. Ik durf hem amper boven te halen. Staat-ie me nog? Vind ik het nog een leuke snit? Pas ik er eigenlijk nog wel in? Heb ik dus dan maar een weddingcollectie ontworpen samen met LolaLiza om een nieuwe outfit te hebben? Misschien.

Nee serieus, uiteraard kwam onze trouwcollectie (die je deze week in Flair kan bewonderen!) er niet voor mij persoonlijk. Het is een Flairdroom die uitkomt. Al drie jaar genieten jullie enorm van onze online rubriek Wedding Wednesday. En voor het derde jaar op rij maken we deze speciale trouweditie met veel plezier. Onze boodschap blijft onveranderd: je hoeft niet failliet te gaan om je droomfeest te hebben. In deze onzekere tijden met stijgende prijzen is dat fijn om te weten. Want natuurlijk mag je groot dromen over die ene speciale dag. Het is alleen leuk als je nog wat budget overhoudt voor al die andere mooie dagen die nog volgen.

Daarom is dit ons trouwcadeau voor jullie: een special vol budgetvriendelijke tips voor een prachtig feest, hartverwarmende verhalen en de onthulling van de trouwcollectie van onze dromen. Betaalbaar, Belgisch én met zorg ontworpen door ons modeteam en het ontwerpteam van LolaLiza. Limited edition uiteraard, dus wacht niet te lang. Ik twijfel nog tussen de korte kanten jurk en de lange romantische. Delen we foto’s achteraf? With love, Eva

Achter de schermen

Van platte schoen naar hak

Van platte schoen naar hak

Van platte schoen naar hak

Van platte schoen naar hak? Moderedactrice Catherine helpt model Julia naadloos van het ene schoentje in het andere.

With Love-collectie

With Love-collectie

With Love-collectie

Het was een koude maar zonnige dag voor de shoot van onze With love-collectie. Gelukkig hadden de modellen allemaal een – niet afgesproken! – beige warme lange jas bij.

Trouw- én bruidsmeisjescollectie!

Trouw- én bruidsmeisjescollectie!

Trouw- én bruidsmeisjescollectie!

Printjes, stoffen en modellen kiezen... We zijn zo trots! Flair ontwierp samen met het Belgische merk LolaLiza een trouw- én bruidsmeisjescollectie!

Ontdek onze With Love-trouwcollectie hier.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Flair Trouwspecial

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '